Bursaspor’un Yeni Başkanı Recep Günay, Kongrede Konuşma Yapamadı

02.07.2023 - 20:52 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 21:04

TFF 2. Lig'de mücadele eden Bursaspor’un tek başkan adayı olan Recep Günay, seçime girdi. Günay'ın listesi onaylandı ve resmen başkan oldu. Detaylar...

Bursaspor’un Yeni Başkanı Recep Günay, Kongrede Konuşma Yapamadı

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bursaspor'da başkanlık seçimi yaşandı. Kulübün tek başkan adayı olan Recep Günay, Olağanüstü Kongre'de listesi onaylandı ve resmen başkan oldu. Kongre'de yaşanan gerginlik sonrası yeni başkan konuşma yapamadı. Detaylar...

Başkan seçildi, konuşma yapamadı

Recep Günay, başkan seçildikten sonra yaşanan tepkiler sonrası Timsah Park’ı konuşma yapmadan terk etti. Günay, kongrede konuşma yapamadı. 

''Bursaspor, Bursa’nın vazgeçilmezidir''

Başkanlık konuşması yapamayan Günay, kongre esnasında yaptığı açıklamada, “Hala Bursaspor’a bir umut ışığı olarak sizleri burada görmekten mutluluk duyarım. Bursaspor’u hukuksal olarak sona geldiğini bildiğimizden bu çalışmaya girdik. Bursaspor, Bursa’nın vazgeçilmezidir. Bursaspor’un yaşaması için mücadele ettik. Bursaspor’un ölümü bizim vicdanımız elvermedi.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Bursaspor'da dev sponsor'a veda edildi!
Habere Git

''Bursaspor kapansın istemedim''

Recep Günay, yaptığı açıklamalarda kulübün kapanmaması için aday olduğunu söyledi. Günay, ''Bu Genel Kurul olmasaydı bir daha olmayacaktı. Dernek yönetimsiz kalacaktı. Bursaspor kapanmasın diye aday olduk. Biz bu kulübü yaşatacağız. Bütün Bursa’ya sesleniyorum, Bursaspor’a sahip çıkın.'' ifadelerini kullandı.

''Bursaspor'a sahip çıkın''

Kulübün kapanmaması için herkesi desteğe çağıran Başkan Günay, ''Siyasiler, yerel yönetimler, Vali Bey, Belediye Başkanımız, sanayicilerimiz bir araya gelsin. Yönetim kurulu yapın, ekip yapın bize de düşen neyse biz de destek verelim. Bursaspor’a sahip çıkın” dedi.

İtiraz edildi

Bursaspor’da gergin geçen olağanüstü kongrede oylama öncesi üyelerden Ertuğ Toker, başkan adaylığı için Günay’a verilen eski imzaların yeni listede kullanılması ile bazı disiplin kurulu üyelerinin ıslak imzası olmaması nedeniyle kongre divan başkanlığına dilekçeyle itiraz etti.

Senin için hazırladığımız haberler