Son Dakika | İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat: 3. Lig'de Küme Düşme Kalkacak

04.05.2023 - 21:20 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 21:25

Son dakika spor haberi: İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, 2. Lig ve 3. Lig kulüplerini yakından ilgilendiren konuda gündem oluşturacak açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat: 3. Lig'de Küme Düşme Kalkacak

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden sonra lige İstanbul'da devam etme kararı alan İskenderunspor'da başkan Hakan Bolat, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu.

İskenderunspor Başkanı Bolat, Güney ekibinin hedefleri, gelecek sezonki planlama ve 3. Lig kulüplerini yakından ilgilendiren konuda konuştu.

"Play-Off'ta finalist olmak istiyoruz"

Hakan Bolat, "İskenderunspor olarak hedefimiz bir üst lige çıkmak. Liderlik için matematiksel olarak şansımız devam ediyor ancak 2. sırada tamamlayıp Play-Off'ta finalist olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan tepki görmüştü! İşte PFDK'nın Serhan Çetinsaya kararı
Habere Git

"Gelecek sezon için planlamamız Ocak 2024'te İskenderun'a dönmek"

Sözlerine devam eden Bolat, "Hafta sonunda da Sarıyer ile önemli bir maçımız var. Amacımız 3 puan. Şu anda çalışmalarımızı Riva'da sürdürüyoruz, gelecek sezon için planlamamız Ocak 2024'te İskenderun'a dönmek" dedi.

3. Lig'de düşme yok!

2. Lig ve 3. Lig kulüplerini yakından ilgilendiren 'düşme kalkacak' iddialarıyla ilgili olarak ise Bolat, "Gelecek sezon 3. Lig'de küme düşme kalkacak. 3. Lig, bölgesel gruplar halinde toplamda 9 grup olacak. Bize gelen bilgiler bu şekilde" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler