Başkan Koç uçağını Fenerbahçe'nin yeni golcü transferini almaya yolladı!

22.07.2024 - 16:11 | Son Güncellenme: 22.07.2024 - 16:29

Fenerbahçe'nin transferinde sona geldiği Sevilla'nın Faslı golcüsü Youssef El-Nesyri'nin imzası için geri sayım başladı. İşte yıldız ismin geliş zamanı...

Başkan Koç uçağını Fenerbahçe'nin yeni golcü transferini almaya yolladı!

Aygün ÖZİPEK-AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'e kadrosuna önemli takviyeler yaparak girmek isteyen Fenerbahçe'de golcü transferi için geri sayım başladı.

Fenerbahçe'de Mourinho muradına erdi! Transferde mutlu son...

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun transferini özellikle istediği Sevilla'nın Faslı golcüsü Youssef El-Nesyri'nin transferinde mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe'den rekor transfer!

Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncu için İspanyol ekibi ile 20 milyon Euro, artı 2 milyon Euro bonuslar üzerinden anlaşma sağladı. İmzanın resmiyete dökülmesi ile beraber Faslı yıldız, Sarı Lacivertliler'in kulüp tarihindeki en pahalı transfer olacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. eleme rakibi belli oldu!
Habere Git

Ali Koç uçağını El-Nesyri'yi almaya yolladı

Başkan Ali Koç, Koç1 isimli uçağını oyuncuyu olmak üzere İspanya'ya yolladı. Fenerbahçe’nin yeni golcüsü En Neysri'yi sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşmeyi imzalamak üzere yarın İstanbul'a geliyor.

La Liga'da 18 gole katkı verdi

Bu sezon Sevilla formasıyla La Liga'da 33 maça çıkan Faslı golcü; 16 gol, 2 asistlik performansı ile takımına katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler