Başkan duyurdu: Mustafa Denizli Stadyumu geliyor...

17.09.2021 - 09:50 | Son Güncellenme: 17.09.2021 - 12:26

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Göztepe derbisi öncesi konuştu. Ekmekçioğlu, Alsancak Stadyumu'nun yeni isminin Mustafa Denizli olabileceğini de söyledi. Detaylar haberimizde...

Başkan duyurdu: Mustafa Denizli Stadyumu geliyor...

AJANSSPOR-
 
Süper Lig takımı Altay'da başkan Özgür Ekmekçioğlu, 30 Ekim 2021'de açılışının yapılması planlanan Alsancak Stadyumu'nun yeni isminin Mustafa Denizli Stadyumu olmasını istediklerini söyledi.

Başkan Ekmekçioğlu, siyah-beyazlı takımın transfer politikası, Süper Lig'deki hedefleri hakkında bilgi verdi. 

Kazımcan Karataş'a Fransız takımı Lens'ten teklif geldiğini söyleyen Ekmekçioğlu, Lazar Markovic iddialarını cevapladı.

'Ortak mesaj: İzmir'in kazanması'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Özgür Ekmekçioğlu, "Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ile dün çok güzel bir organizasyonda buluştuk. İkimiz de çok heyecanlıyız. Uzun yıllar sonra Süper Lig'de bir İzmir derbisi oynanacak. Ortak mesajımız İzmir'in kazanması. Sahada rekabet olacak fakat her ne olursa olsun kazanan İzmir olacak." dedi. 

Altay'a Fan Token'dan 23 milyon TL

Süper Lig'e yükseliş serüvenini anlatan Başkan Ekmekçioğlu, "3. Lig'den Süper Lig'e uzanan bir başarı hikayemiz var. Geçtiğimiz sezon play-off finalini kazandık ve adımızı Süper Lig'e yazdırdık. Süper Lig'e Mustafa Hocam(Denizli) ile yükseldik. Mustafa Hocam, Altay Kulübü için büyük ve çok önemli bir değer. Altay Kulübü'nde göreve geldiğimizde 7 yıllık bir planlama belirledik ve bu planlamaya uyarak Süper Lig'e yükseldik. Mali anlamda da çalışmalarımız devam ediyor.  Altay Fon Token'in ön satışa çıkarılan 28 milyon 710 bin adetini sattık ve 23 milyon TL gelir elde ettik." ifadelerini kullandı. 

Alsancak Stadyumu'nun ismi Mustafa Denizli oluyor

Alsancak Stadyumu'nun yeni isminin 'Mustafa Denizli' olmasını istediklerini söyleyen Ekmekçioğlu, "Stadyumun ismi proje tamamlandıktan sonra netleşecek. Bizim gönlümüzden geçen stadyumun yeni isminin Mustafa Denizli olması. Biliyoruz ki; taraftarımızın, camiamızın, İzmir'imizin ve bakanlığımızın taktirinin bu yönde. Mustafa Hocamızın ismi de yeni stadyuma çok yakışacaktır." diye konuştu. 

Kazımcan Karataş'a Lens kancası

Kazımcan Karataş için Fransa Ligue 1. takımı Lens'ten teklif aldıklarını ifade eden Özgür Ekmekçioğlu, "Kazımcan Karataş için Fransız takımı Lens'ten resmi transfer teklif aldık. Kazımcan'a yurt içinden gelen ve gelecek olan teklifler var. Mustafa Hocam ile Kazımcan hakkında kararı vereceğiz." diye konuştu.

Lazar Markovic'e teklif yapıldı mı?

Ekmekçioğlu, yaz transfer döneminde ismi Altay'la anılan eski Fenerbahçeli Lazar Markovic hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Lazar Markovic gündemimizde olan bir transfer değildi. Lazar Markovic ismi menajerler tarafından bize önerildi. Biz de o süreçte 'Hocamıza danışalım' cevabını verdik. Bu konuşmalar olurken Markovic ismi basına düşmüştü.(Gülerek)"

Senin için hazırladığımız haberler