Adana Demirspor, Fenerbahçe'den Okan Arda Kurtalan'ı transfer etti

10.07.2022 - 16:47 | Son Güncellenme: 10.07.2022 - 16:58

Adana Demirspor'un transfer harekatı sürüyor. Mavi-lacivertliler Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Okan Kurtulan'ı kadrosuna kattı. Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor, Fenerbahçe'den Okan Arda Kurtalan'ı transfer etti

Yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra kadro yapılanması çalışmalarını da sürdüren Fenerbahçe'de genç futbolcu takımdan ayrıldı.

Arda Okan, Adana Demirspor'da

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Okan Kurtulan, Adana Demirspor'a transfer oldu. Sarı lacivertli takım bu transferden yaklaşık 4 milyon TL bonservis bedeli alacak.

Murat Sancak da transferi açıkladı

Adana Demirspor Başkanı Sancak, Onyekuru'nun imzası sırasında yaptığı açıklamada, "İyi kadro kurduk. Sol kanat eksiğimiz vardı, onun tamamladık. Trabzon'da Salih'i aldık, Fenerbahçe'den büyük ihtimalle Arda Okan'ı alacağız, Galatasaray'dan Ali Yavuz var. Bunları güzel bir şekilde harmanlayıp, önümüzdeki seneye daha güçlü bir şekle getireceğiz." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Transfer resmen açıklandı! Henry Onyekuru imzayı attı
Habere Git

A takımla 1 maçta oynadı

Esenler Erokspor Altyapı'sından 2018-2019 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Arda Okan Kurtalan, Fenerbahçe A takımı ile geçtiğimiz sezon 1 resmi maçta forma giyerken, U19 takımıyla 66 maçta 16 gol 10 asistlik performans sergiledi.

Kuzey Makedonya forması giyiyor

Kuzey Makedonya uyruklu genç sol kanat oyuncusu, Türkiye pasaportuna da sahip. Arda Okan, Kuzey Makedonya U19 Milli Takımı'nın ardından U21 takımının da formasını giymeye başyadı.

Senin için hazırladığımız haberler