Başkan açıkladı! Ahmet Oğuz Galatasaray'a gidiyor mu?

17.03.2017 - 17:21 | Son Güncellenme: 17.03.2017 - 17:21

AJANSSPOR ÖZEL/ Özgür SANCAR- Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan  Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav: "Duayen başkanımızı, babamız İlhan Cavcav'ı yakın zamanda kaybettik. Hayat devam ediyor. En büyük arzumuz Gençlerbirliği'ni iyi yerlere getirmek. Ümit Özat ile yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz. Ümit hoca 7 yaşından beri Gençlerbirliği'nin formasını terletmiş, üst düzey takımlarda futbol oynamış birisidir. Ümit Özat'tan memnunuz, sezon sonu tekrardan masaya oturacağız, anlaşacağımızı düşünüyorum.

Galatasaray'ın Ahmet Oğuz'u istediğine dair kulağıma bir şey gelmedi. Şu anda veririz veya vermeyiz diye bir şey diyemem. Gelecek sezon takımımıza takviye yapmamız gerekirse yaparız, önümüzdeki yıl hedefimiz çıtayı yükseltmek. Oyuncu izlemelerimiz devam ediyor. Hedefimiz daha iyi bir Gençlerbirliği" ifadelerini kullandı.

Öte yandan; bu sezon Gençlerbirliği takımında lig ve kupada 26 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki defans oyuncusu Ahmet Oğuz 2 kez fileleri havalandırdı.

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz. 

Senin için hazırladığımız haberler