1461 FK Teknik Direktörü Mehmet Ak İstifa Ettiğini Açıkladı

09.11.2022 - 12:56 | Son Güncellenme: 09.11.2022 - 13:25

TFF 2. Lig takımlarından 1461 FK Teknik Direktörü Mehmet Ak, hiçbir maddi talep bulunmadan görevinden istifa ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

1461 FK Teknik Direktörü Mehmet Ak İstifa Ettiğini Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 FK Teknik Direktörü Mehmet Ak, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklayan Ak, şu ifadeleri kullandı:

"Teknik ekip olarak gördüğümüz lüzum üzerine 1461 Trabzon FK'daki görevimizden hiçbir maddi talepte bulunmadan ayrılmış bulunmaktayız.

Sezon başından bu yana emek veren, çalışan, üreten, oyunu ve oyuncuyu geliştirmek adına tüm modern ve ofansif futbol uygulamalarını sahada gerçekleştiren bir teknik ekip olarak görevimizi yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz. Aynı zamanda takımımızı play-off hattının içerisine taşmış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. "Ligde kalalım yeter" düşüncesinin hakim olduğu bir ortamda başladığımız görevimizi "Nasıl şampiyon oluruz" düşüncelerinin konuşulmaya başlandığı bir ortamda bırakıyoruz. Sezona başladığımız kamp döneminden itibaren bu yolda mücadele gösteren, sahada emek veren tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Hepsinin yüreğine sağlık.

Biz ekip olarak bulunduğumuz her yerde doğrularımızdan şaşmadan, savunduğumuz ilke ve prensiplerden ödün vermeden, oyunu ve oyuncuyu geliştirmeye devam edeceğiz. Görev yaptığımız süre, bundan sonraki süreçte kendilerine başarılar diliyorum"

İlgini Çekebilir
Başkandan hocasına olay tweet
Habere Git

Başkan 80 metre tweet'i attı hoca gitti

Bilindiği üzere, 1461 Trabzon'un Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Kasımpaşa'ya deplasmanda 6-1 yenilmesinin ardından başkan Celil Hekimoğlu, karşılaşma sonrası teknik direktör Mehmet Ak'ı hedef almış ve sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

"Bugün Süper Lig takımı Kasımpaşaya karşı oyunu 80 metre geniş bir sahada ve ofansif oynamanın bedelini 1-6 ile ödedik. Tüm taraftarlarımızdan özür dileriz"

1461 Trabzon ile 21 maça çıkan Mehmet Ak, bu süre içerisinde 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken 31 puan topladı ve maç başına da 1.48 puan ortalaması yakaladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan 1461 Trabzon, 13 hafta sonunda topladığı 23 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Celil Hekimoğlu: "Hocanın kendi kararıdır"

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu, Mehmet Ak'ın istifası sonrası bir açıklama yaptı.

61 saat'e konuşan Hekimoğlu, "1461 Trabzon'u kendi egosuyla ve hırsıyla kimse rencide edemez. Hocanın kendi kararıdır, saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler