Başakşehir'den ayrılan Mounir Chouiar yeni takımına imzayı attı

04.09.2023 - 22:49 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 16:39

Rams Başakşehir'den ayrılan Fransız kanat oyuncusu Mounir Chouiar'ın yeni adresi Bulgaristan ekibi Ludogarest ile anlaştı. İşte detaylar...

Başakşehir'den ayrılan Mounir Chouiar yeni takımına imzayı attı

Salim Manav-AJANSSPOR

Rams Başakşehir ile sözleşmesini fesheden Fransız kanat oyuncusu Mounir Chouiar'ın yeni adresi belli oldu. 24 yaşındaki oyuncu Bulgaristan Ligi ekibi Ludogorest Razgard ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir para istedi Hırvatistan seferi iptal oldu

Başakşehir, Mounir'in sözleşmesini feshetmesen önce antrenmanlara katılmadığına dair noter tespiti yaptırdığı 24 yaşındaki Fransız oyuncunun transferinden bonservis talep ettiği için oyuncunun Hırvat takımı Hajduk Split'e transferi imza aşamasından dönmüştü.

Kasımpaşa'ya kiralandı

24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını bir diğer İstanbul ekibi Kasımpaşa'da kiralık olarak geçirdi. Fas asıllı futbolcu burada16 maça çıktı 2 gol kaydetti.

Malatyaspor ile Türkiye'ye geldi

2021-2022 sezonunda o dönem Süper Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor, Mounir'i Fransa Ligue 1 ekibi Djon FC'den kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Burada 27 maça çıkan Fas asıllı yıldız 4 gol, 4 asist ile mücadele etmişti.

Transfer resmiyet kazandı

 Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi Ludogorets, Başakşehir'den ayrılan Mounir Chouiar'ı kadrosuna kattı. Oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler