Başakşehir geri döndü, Alanyaspor'un serisi sona erdi!

18.08.2024 - 20:59 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 21:38

Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Başakşehir ve Alanyaspor'un karşı karşıya geldiği maç 4-2 Başakşehir üstünlüğüyle sona erdi. İşte detaylar...

Başakşehir geri döndü, Alanyaspor'un serisi sona erdi!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Başakşehir ve Alanyaspor, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı kaşıya geldi.

Alanyaspor ilk yarıda geri döndü

Başakşehir, karşılaşmanın 17'nci dakikasında Krzystof Piatek'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole Alanyaspor, 26'da Sergio Cordova ile 45+3'te ise Jure Balkovec ile karşılık verdi. Böylece ilk yarı Alanyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Başakşehir ikinci yarıda çevirdi

İkinci yarıda dakikalar 53'ü gösterirken Başakşehir'de Joao Figueiredo sahneye çıktı ve takımına eşitliği getiren golü kaydetti. Normal sürenin son dakikasına girildiğinde ise İstanbul temsilcisinde Deniz Türüç takımını 3-2'lik üstünlüğe taşıdı. 90+5'te Serdar Gürler skoru tayin eden golü attı ve Başakşehir maçtan 4-2 galip ayrıldı.

Başakşehir puanını 4'e çıkardı

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında sahadan beraberlikle ayrılan Başakşehir böylece ilk galibiyetine uzandı ve puanını 4'e çıkardı.

Alanyaspor'un serisi sona erdi

Öte yandan Alanyaspor'un geçtiğimiz sezondan bu yana devam eden beraberlik serisi bu maçta sona erdi. Geride bıraktığımız sezonun son 4 haftasında oynadığı maçlardan beraberlikle ayrılan Akdeniz ekibi, bu sezona da beraberlikle başlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler