Başakşehir, Antalyaspor'dan 2. transferini gerçekleştirmek üzere!

09.09.2024 - 16:20 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 16:28

Antalyaspor, gelecek adına büyük umutlar beslediği Taha Osman Özmert’i elinden kaçırıyor. Akdeniz ekibi tarafından profesyonel sözleşme imzalanmayan 18 yaşındaki futbolcuyla Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir ilgileniyor.

Başakşehir, Antalyaspor'dan 2. transferini gerçekleştirmek üzere!

AJANSSPOR-HABER

Ali Şafak Öztürk’ün başkan olduğu dönemde göreve getirilen Altyapı Koordinatörü Sedat Karabük ile büyük bir altyapı hamlesinde bulunan Antalyaspor’da yapılan büyük yatırım kaybolmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene içerisinde 5 genç futbolcusunu kaybeden Akdeniz ekibi, bir ismi daha elinden kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Başakşehir bir adım önde

Antalyaspor’un genç takımında forma giyen ve milli takım için de ter döken Osman Taha Özmert’in takımdan ayrılması gündeme geldi. 18 yaşını dolduran genç futbolcuyla profesyonel sözleşme imzalamayan Antalyaspor, futbolcuyu elinden kaçırma tehlikesini yaşıyor.

3 kulüp öne çıkıyor

Özellikle milli takımlarda gösterdiği performansla pek çok takımı peşinden sürükleyen Osman Taha Özmert için 3 kulüp şimdiden öne çıktı. Genç futbolcuyu Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir’in renklerine bağlamak için girişimlere başladığı gelen haberler arasında yer aldı. Geçtiğimiz dönemde Antalyaspor’dan Mehmet Efe Karacan’ı da renklerine bağlayan Başakşehir’in transferde önemli bir avantajının olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Başakşehir'e Avrupa devinden sol bek! Görüşmeler başladı
Habere Git

Milli formayı giyiyor

U14, U16 ve U17 Milli Takımlar formasını giyen Özmert, 7 kez Ay-Yıldızlılaradına sahaya çıktı. 2019 yılında Sakarya Gençlik Merkezi Spor’dan Antalyaspor’a gelen genç futbolcu, 5 senedir Kırmızı-Beyazlılar adına mücadele ediyordu.

5 futbolcu gitmişti

Antalyaspor’da son 1 yılda gelecek vaat eden 5 genç futbolcu daha yollarını ayırmıştı. Eylül 2023’te Eren Sayan’ın Rizespor’a, Kasım 2023’te de Halil Karadeli’nin Alanyaspor’a transfer olduğu Antalyaspor’da geçtiğimiz şubat ayında da Mehmet Arda Özmen; Adana Demirspor’a, Mehmet Efe Karacan; Başakşehir’e ve Ahmet Temiz de Alanyaspor’a gitti.

Senin için hazırladığımız haberler