Barisic'den flaş Tudor açıklaması!

14.03.2017 - 16:21 | Son Güncellenme: 14.03.2017 - 16:21

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

AJANSSPOR ÖZEL- Gündeme dair açıklamalarda bulunan Barisic,

 "Buraya gelmeden önce az da olsa Türk futbolu hakkında bilgim vardı. Çok üst düzey bir lig. Çok iyi takımlar ve çok iyi futbolcular var.
Türkiye'de öncelikle hedefim; takımıma daha iyi bir futbol oynatmak. Daha sonraki hedefim ligi çok iyi bir noktada bitirebilmek. Son olarak oyuncularımın bireysel performanslarını en üst düzeye çıkartabilmek"

"BAŞAKŞEHİR MAÇINDA KAYBEDECEK HİÇBİR ŞEYİMİZ YOK"

"Süper Lig için Avrupa'daki üst düzey 4 ligden sonra Rusya ile beraber en üst düzey liglerden biri diyebiliriz.
Adanaspor maçı geride kaldı. Şu anda rakibimiz Başakşehir. Ligde şu an 2. sıradalar, uzun süredir beraber oynayan bir takım. Dolayısıyla kendilerini yüzde yüz tanıyan bir ekip. Netice itibariyle kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Dolayısıyla çok güzel bir maç bizi bekliyor"

"TUDOR'UN AYRILMASI SÜRPRİZ OLDU"

 "Igor Tudor'un takımdan ayrılması bizim için sürpriz oldu. Tudor'un bıraktığı takım iyi durumdaydı. Geldiğimde oyuncularımın performansı  iyiydi. Günden güne çalıştıkça her şey daha da iyiye gidiyor. Bizimde amacımız geçen sezondan süre gelen başarılı periyodu devam ettirmek. Karabük'te çelik fabrikası var. Çok iyi insanları var. Burada olmaktan dolayı mutluyum"

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz.

Senin için hazırladığımız haberler