Trabzonspor'un yeni transferleri Barisic ve Lundstram Trabzon'da

24.06.2024 - 22:37 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 23:08

Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un yeni transferleri Borna Barisic ve John David Lundstram, Trabzon'a geldi. İşte iki oyuncunun yaptığı açıklamalar.

Trabzonspor'un yeni transferleri Barisic ve Lundstram Trabzon'da

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un görüşmelere başladığı Borna Barisic ve John David Lundstram, Trabzon'a geldi. 

Borna Barisic: "Gerçekten çok mutlu ve çok heyecanlıyım"

Trabzon'da olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Borna Barisic, "İnanılmaz gerçekten. Çok mutluyum. Doğrusunu söylemek gerekirse böylesine sıcak bir karşılamayı biz de beklemiyorduk. John David Lundstram ile burada beraber gerçekten gülen yüzlerimizle birlikte geziyoruz. Gerçekten çok mutlu ve çok heyecanlıyım burada olduğumuz için" dedi.

"Transfer sürecim çok kolay oldu"

Transfer sürecini değerlendiren Barisic, "Çok kolay oldu aslında transfer sürecim. 1-2-3 günlük süreç içerisinde hızlıca  tamamlandı. Çünkü iki tarafın niyeti de bu transferin gerçekleşmesiydi. Bana telefon gelince Trabzonspor'dan bana ulaşılınca bende burada olmak istediğimi söylemiştim.

"Kulüpte burada olmamı istedi"

Kulüpte burada olmamı istedi. Menajerime zaten anlaşalım, hemen işi çözelim dedim ve 2-3 gün içerisinde transfer sürecim çok kolay geçti ve çok da hızlı geçti" dedi.

"Forma numaramı henüz bilmiyorum"

Bordo-Mavili takımda giyeceği forma numarası hakkında konuşan Barisic, "Henüz bilmiyorum" şeklinde yanıt verdi.

John David Lundstram: "Başlamak için sabırsızlanıyorum"

John David Lundstram ise, "İnanılmaz derecede mutluyum. Böylesine sıcak bir karşılama beni de çok mutlu etti. Başlamak için sabırsızlanıyorum. Gerçekten bu kadar insanı ben de beklemiyordum. Bu kadar insanı burada görmek beni de motive ediyor aynı zamanda

"Transfer sürecim Borna sayesinde çok iyi geçti"

Transfer sürecim Borna sayesinde çok iyi geçti. Çünkü kulüpten telefon ona geldiğinde aynı şekilde benimle de ilgilenildiğini söyledi. Hocanın beni beğendiğini söyledi, kulübün beni istediğini söyledi. Ben de hemen eve gidip eşimle beraber konuştum. Ve haydi oraya gidelim dedim.

"Buraya gelmeden önce Rıdvan Yılmaz ile konuştum"

Buraya gelmeden önce Rıdvan Yılmaz ile konuştum. Rıdvan benim çok yakın arkadaşım. Zaten daha önce de hem şehir hakkında hem de taraftarlar hakkında bilgiye sahiptim. Gerçekten çılgınca bir taraftara sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Zaten gördükten sonra da Rıdvan'ın düşüncelerinden sonra da buraya gelmek konusunda çok iyi hissettim ve buraya geldim. Ben de henüz forma numaramı bilmiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler