Barış Başdaş ve Stefan Kuntz Yaşananları ZDF'ye Anlattı

19.02.2023 - 08:22 | Son Güncellenme: 19.02.2023 - 08:54

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve Yeni Malatyaspor'un Almanya doğumlu oyuncusu Barış Başdaş, depremde yaşananları anlattı. İşte detaylar.

Barış Başdaş ve Stefan Kuntz Yaşananları ZDF'ye Anlattı

Hüseyin Özkök - AJANSSPOR

Yeni Malatyaspor'un Almanya doğumlu oyuncusu Barış Başdaş ile A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, ZDF Televizyonunda 60 yıldır yayınlanan Almanya'nın en prestijli spor programı Sportstudio'ya katılarak depremde yaşananları anlattılar. 

Barış Başdaş depremden nasıl kurtulduğunu anlattı

Özellikle Barış Başdaş'ın depremden nasıl kurtulduğunu anlattığı anlarda seyircilerin olduğu stüdyoya derin bir sessizlik hakim oldu. 

Programda Hatayspor Şef scout'u Tolgahan Kilit de yaşadıklarını anlatırken, vefat eden kaleci Eyüp Ahmet Türkaslan da anıldı. 

İlgini Çekebilir
Resmen açıklandı! Transfer dönemi uzadı
Habere Git

Barış Başdaş, Türkaslan'ın kaybını eşine ancak 3 gün sonra söyleyecek cesareti bulduklarını ve kendisinden çok büyük bir tepki gördüklerini ifade etti. 

Türkiye ile Almanya hazırlık maçı yapacak

Stefan Kuntz ise büyük takımların Almanya'da yardım maçları yapmayı planladıklarını ayrıca Almanya ile Türkiye milli takımlarının Almanya'da depremzedeler için yardım maçı organize yapacağını bunun için TFF ve DFB'nin görüşerek kesin tarihi bildireceklerini açıkladı. 

Trabzonspor taraftarının koreografisine övgü

Diğer yandan programda Trabzonspor Basel maçında yapılan koreografiden övgü ile bahsedilirken İstanbul'un birbirine "düşman" 3 büyük kulübün taraftarlarını da yardım kampanyalarında bir araya geldiği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Efsane hocayı kaybettik
Habere Git

Kuntz da büyük kulüplerin başkanlarının Trabzon'da Basel maçını Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte izlediklerini ve böyle bir şeyin ilk kez gerçekleştiğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler