Ankara Keçiörengücü, Barış Alper Yılmaz transferinden ne kadar kazanacak?

12.02.2024 - 17:13 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 18:33

Son dakika transfer haberi: Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Galatasaray'da forma giyen eski futbolcuları Barış Alper Yılmaz'ın sonraki satışından pay alacaklarını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Ankara Keçiörengücü, Barış Alper Yılmaz transferinden ne kadar kazanacak?

Salim MANAV - AJANSSPOR

Salim MTrendyol 1. Lig takımı Ankara Keçiörengücü'nde başkan Sedat Tahiroğlu'ndan Barış Alper Yılmaz açıklaması geldi. 

"Henüz bizimle iletişime geçen olmadı"

Ajansspor'a konuşan Sedat Tahiroğlu, "Barış Alper Yılmaz'ın performansı bizleri çok mutlu ediyor. Barış Alper'in Avrupa'da da ülkemizi temsil edeceğini düşünüyorum. Umarım hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirir. Barış Alper Yılmaz'ın ikinci satışından yüzde 20 payımız var. Bu payın satın alınması konusunda henüz bizimle iletişime geçen olmadı" dedi. 

İtalyanlar, Barış Alper Yılmaz'ı Montella'ya sordu

Galatasaray'ın Başakşehir'i sahasında 2-0 mağlup ettiği maçta İtalyan ekipleri; Napoli, Fiorentina, Lazio ve Inter'li yetkililerin Barış Alper Yılmaz’ı tribünden takip ettiği öğrenildi.

Bu kulüplerin ayrıca A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’dan da Barış Alper Yılmaz’la ilgili bilgi aldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Barış Alper Yılmaz'dan Galatasaray formasıyla bir ilk!
Habere Git

Barış Alper Yılmaz'ın performansı

Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden başarılı futbolcu, bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 38 maçta 4 gol attı ve 5 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler