Barış Alper Yılmaz'ı Avrupa devine önerdi: "Çok iyi olur"

08.07.2024 - 16:49 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 17:10

Galatasaray'ın eski yıldızı, hem Sarı-Kırmızılılar hem de A Milli Takım formasıyla başarılı bir performansa imza atan Barış Alper Yılmaz'ı Avrupa devine önerdi.

Barış Alper Yılmaz'ı Avrupa devine önerdi: "Çok iyi olur"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, bu sezon gösterdiği performansla hem Türkiye'de hem de Avrupa'da adından çok söz ettirmeyi başardı.

Hem Galatasaray hem de Milli Takım'da göz doldurdu

Süper Lig'de Sarı-Kırmızılı forma ile başarılı bir performansa imza atan Barış Alper, şampiyonlukla tamamlanan sezonun ardından Milli Takım ile Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlene EURO 2024'te de istikrarını sürdürdü.

Birden fazla mevkide yıldızlaştı

Birçok farklı mevkide forma giyebilmesiyle Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un elini güçlendiren 24 yaşındaki milli futbolcu; sağ kanat, sol kanat, sağ bek, sol bek ve forvet olarak sezon boyunca görev yaptı.

Premier Lig devinin radarına girdi

Barış Alper Yılmaz, istikrarlı ve başarılı performansıyla Avrupa kulüplerinin de radarına girmeyi başardı. Milliyet'te yer alan habere göre; Barış Alper'in EURO 2024'te Avrupa'nın gözde futbolcularına karşı kurduğu üstünlük, Liverpool'un dikkatini çekti ve İngiliz ekibi transfer çalışmalarına başladı.

Ryan Babel'den Barış Alper Yılmaz açıklaması

Yıldız isim için, bir dönem Galatasaray'ın formasını da giyen Hollandalı futbolcu Ryan Babel açıklamalarda bulundu. Babel, Barış Alper'i Hollanda devine önerdi.

"Bence Ajax için çok iyi bir oyuncu olur"

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Ryan Babel, Barış Alper Yılmaz'ın Ajax için çok iyi bir futbolcu olacağını ifade etti. Babel'in, "Barış Alper Yılmaz, klasik bir sağ kanat oyuncusu. Çizgiden gitmeyi ve orta yapmayı seviyor. Çok çalışkan bir oyuncu. Bence Ajax için çok iyi bir oyuncu olur." dediği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler