Barış Alper Yılmaz'a övgüler: Ülkesinin futbol tarihine damga vuracak...

18.07.2024 - 09:35 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 09:52

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz ve Trabzonspor'un yeni transferi Denis Draguş, 'Keşfedilen Yıldızlar' listesinde yer aldı. İşte detaylar...

Barış Alper Yılmaz'a övgüler: Ülkesinin futbol tarihine damga vuracak...

Le Foot Magazine'in 'Keşfedilen Yıldızlar' listesinde Süper Lig'den iki isim yer aldı. Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ve Trabzonspor'dan Denis Draguş'tan övgüyle bahsedildi.

"Türk Milli Takımı'nın ana kahramanlarından birisi..."

Keşfedilen Yıldızlar listesinde Türkiye A Milli Takımı'nda EURO 2024'teki tüm maçlarda forma giyen Barış Alper Yılmaz için "Galatasaraylı oyuncu, Türk Milli Takımı'nın ana kahramanlarından birisi oldu. 24 yaşındaki futbolcu ülkesinin futbol tarihine damga vuracak tüm niteliklere sahip." denildi. 

"Trabzonspor'da da gol atma becerisini katlayacak"

Listede Barış Alper Yılmaz'ın yanı sıra yer alan bir diğer isim ise Trabzonspor'un Standard Liege'deb renklerine bağladığı Denis Draguş oldu. Rumen oyuncu için ise şu ifadeler kullanıldı: "Hagi Akademisi'nde yetişen Draguş, EURO 2024'te iyi bir performans sergileyen Romanya'nın 9 numarasıydı. Ukrayna karşısında olduğu gibi Trabzonspor'da da gol atma becerisini katlayacak." 

İlgini Çekebilir
Sabaha kadar eğlendiler: Şeyma Subaşı - Barış Alper Yılmaz...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler