Barış Alper Yılmaz: "Ülkemi yurt dışında temsil etmek istiyorum"

07.06.2024 - 18:52 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 18:57

Son dakika | A Milli Takım'ın EURO 2024 geniş kadrosunda yer alan Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz, turnuva öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Barış Alper Yılmaz: "Ülkemi yurt dışında temsil etmek istiyorum"

Galatasaray'da gösterdiği performansla şampiyonlukta önemli rol oynayan ve A Milli Takım'ın kadrosuna girmeyi başaran Barış Alper Yılmaz, kariyeri hakkındaki soruları ve EURO 2024’teki hedefleri hakkında TRT Spor’a konuştu.

Barış Alper Yılmaz'dan transfer iddialarına cevap

Transfer dedikoduları hakkında Barış Alper Yılmaz, "Sadece saha içerisine odaklanmış durumdayım. İşimde nasıl başarılı olabilirim? Sadece buna odaklanmış durumdayım. Zaten menajerim o işlere bakıyor. Kulübümle zaten sözleşmem devam ediyor. Tabii ki de önemli fakat ben sadece işime odaklanmış durumdayım. Zaten olursa gereken yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

"Ülkemi yurt dışında temsil etmek istiyorum"

Gelecek planlaması ile ilgili konuşan genç futbolcu, "Tabii ki öncelikle A Milli Takım'da güzel bir başarı elde etmek istiyorum. Sonrasında tabii ki hedeflerim, hayallerim var. Ben de bir Türk olarak ülkemi yurt dışında temsil etmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten Erden Timur'un sözlerine yanıt: "Tutunacak dal ararsan..."
Habere Git

"İdol aldığım en büyük isim Cristiano Ronaldo"

TRT Spor muhabiri Barış Alper Yılmaz’ı Türk Grealish olarak yorumladı. Barış Alper Yılmaz ise tebessüm ederek Grealish’i sevdiğini fakat başka bir oyuncuyu idol aldığını şu sözlerle ifade etti: "Beni Mbappe'ye benzetiyorlar, yüzümün yarısına onun yüzünü koyuyorlar ama benim idol aldığım en büyük isim Cristiano Ronaldo. Portekiz maçında koridorun nasıl olacağını çok merak ediyorum"

"Her pozisyona, mevkiye kendimi hazırlıyorum"

Son olarak Barış Alper, "Her pozisyona, mevkiye kendimi hazırlıyorum. Milli Takım'da forma asla ayırt etmeksizin kendimi en hazır şekilde nasıl tutabilirim düşüncesindeyim" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler