Barış Alper Yılmaz, ilk kez milli formayı terletecek

13.11.2021 - 18:46 | Son Güncellenme: 13.11.2021 - 18:58

Galatasaray'ın genç oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Türkiye'nin Dünya Kupası Eleme maçında ilk 11'de başlıyor. Genç oyuncu Cebelitarık karşılaşmasında ilk kez A milli formayı giymiş olacak.

Barış Alper Yılmaz, ilk kez milli formayı terletecek

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın genç yıldız adayı Barış Alper Yılmaz, A Milli takımın Cebelitarık ile oynayacağı karşılaşmaya ilk 11 olarak çıkıyor. Genç oyuncu ilk kez A Milli Takım formasını giyecek. Genç oyuncu bu sezon ilk kez ilk 11'de de forma giyiyor. İşte detaylar...

Milli maçlar öncesi Cengiz Ünder'in sakatlanmasından sonra A Milli Takım kampına davet edilen Barış Alper Yılmaz, Cebelitarık ve Karadağ karşılaşmalarında forma giyecek. Genç oyuncu Cebelitarık maçının ilk 11'de yer aldı. Barış Alper Yılmaz, böylelikle ilk kez A Milli Takım formasını terletecek.

Galatasaray'dan 5 oyuncu Milli Takım aday kadrosunda

 Galatasaray, A Milli Takım aday kadrosuna en fazla (5) oyuncu gönderen takım oldu. Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu ve Barış Alper Yılmaz, Milli Takım aday kadrosunda yer alıyor.

Galatasaray'ın 3 yerlisi ilk 11'de

Galatasaray'ın genç oyuncuları Kerem Aktürkoğlu, Halil Devrisoğlu ve Barış Alper Yılmaz, Cebelitarık maçında ilk 11'de yer alıyorlar.

İŞTE İLK 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Merih, Caner, Hakan, Orkun, Kerem, Barış Alper, Halil, Burak.

Cebelitarık: Coleing, Mouelhi, Chipolina, Annesley, Olivero, De Barr, Wiseman, Sergeant, Walker, Valarino, Jolley.

Senin için hazırladığımız haberler