Transfer haberleri | Barış Alıcı, Kocaelispor'da

16.08.2023 - 17:14 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 17:19

Trendyol 1. Lig takımlarından Kocaelispor, Samsunspor'da forma giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alıcı'yı kiralık olarak kadrosuna kattı. Detaylar.

Transfer haberleri | Barış Alıcı, Kocaelispor'da

Trendyol 1. Lig'in yeni takımı Kocaelispor transferlerine durmadan devam ediyor. 

Barış Alıcı imzayı attı

Yeşil- siyahlılar geçen sene Samsunspor'da şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alıcı'yı satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiraladı. 

Geçen sezonki performansı

Kariyeri boyunca 172 maça çıkan Alıcı, 31 gol atarken 33 asist yaptı. Geçtiğimiz sezon ise Samsunspor'da 26 maça çıkan oyuncu 5 gol, 5 asist yaptı. 

"Ailemize hoş geldin Barış Alıcı!"

Kocaelispor transfer haberini, “Ailemize hoş geldin Barış Alıcı! Kulübümüz, Samsunspor'dan Barış Alıcı'yı, satın alma opsiyonu ile beraber bir yıllığına kiralamıştır” ifadeleri ile paylaştı.

Beykan Şimşek ile yollar ayrıldı

Öte yandan Körfez ekibi, Beykan Şimşek ile yolların ayrıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon gelen şampiyonlukta büyük payı olan profesyonel futbolcumuz Beykan Şimşek'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Beykan Şimşek'e verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler