(YAZILI ÖZET) Rayo Vallecano- Barcelona maç sonucu: 1-1

25.11.2023 - 18:10 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 18:12

La Liga’nın 14’üncü haftasında Barcelona, Rayo Vallecano’ya konuk olduç Karşılaşma 1 -1 beraberlikle sona erdi. İşte maç özeti, goller ve detaylar...

(YAZILI ÖZET) Rayo Vallecano- Barcelona maç sonucu: 1-1

AJANSSPOR HABER

La Liga’nın 14’üncü hafta karşılaşmasında Barcelona, Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Rayo Vallecano’nun golü Unai Lopez’den geldi. Barcelona’nın golü ise Lejeune’nin kendi kalesine attığı golle geldi. Ligde en son Real Madrid’e puan kaybeden Barcelona, iki hafta aradan sonra bir kez daha ligde puan kaybı yaşadı. 

Unai Lopez bu sezonki ilk golünü kaydetti

Rayo Vallecano’nun 28 yaşındaki futbolcusu Unai Lopez, 39’uncu dakikada uzaklardan çektiği şutla takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarının skorunu tayin etmeyi başardı. İspanyol orta saha, bu sezonki ilk golünü kaydederken Rayo Vallecano formasıyla çıktığı 80’inci maçta 2’nci kez gol sevinci yaşamış oldu. 

Barcelona 3’üncülüğü kaybedebilir

Ligdeki puanını aldığı beraberlikle 31’e yükselten Barcelona, iki maçı eksik Atletico Madrid’in 3 puan önünde yer aldı. Atletico Madrid, bu akşam Mallorca’yı mağlup ettiği takdirde 3’üncü sıraya yükselecek ve Barcelona’yı 4’üncü sıraya itecek.

Galatasaray’ın eski kalecisi bu sezon ilk kez forma giydi

Barcelona’nın as kalecisi olan Alman kaleci Marc Andre ter Stegen, sakatlığı sebebiyle Rayo Vallecano maçında forma giymedi. Ter Stegen’in yerine kalede bir dönem Galatasaray formasını giyen Inaki Pena yer aldı. Geçen sezon 5 karşılaşmada forma giyen Pena, bu sezon ilk kez forma şansı buldu.

Senin için hazırladığımız haberler