Barcelona'nın Pique'ye olan borcu dudak uçuklattı

03.06.2022 - 15:09 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 15:17

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın tecrübeli futbolcusu ve takım kaptanlarından Gerard Pique'ye olan borcu herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Barcelona'nın Pique'ye olan borcu dudak uçuklattı

AJANSSPOR - HABER

Barcelona büyük bir kriz eşiğinde. Sezon sonunda emekli olması beklenen Pique henüz kararını vermedi. Barcelona yönetimi, Gerard Pique'nin emekli olmasını umuyor. Eğer tecrübeli savunmacı emekli olmazsa Barcelona iki sezonda Pique'ye 80 milyon euro ödemek zorunda kalacak.

Barcelona'da parasal problemleri son bulmuyor

Maddi olarak yaşadığı sıkıntılardan dolayı kadroda küçülmeye giden hatta bu doğrultuda dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi ile yollarını ayıran Katalan ekibinin parasal problemleri son bulmuyor.

Barcelona, Gerard Pique'ye 50 milyon euro borçlu

Barcelona'ya yakın isimlerden Gerard Moreno'nun haberine göre, İspanyol devi Barcelona'nın tecrübeli yıldız Gerard Pique'ye tam 50 milyon euro borçlu olduğu öğrenildi. 35 yaşındaki futbolcu bu sezon 38 maçta forma şansı buldu ve fileleri 3 kez havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Barcelona ile Bayern Münih Türk oyuncuyu paylaşamıyor
Habere Git

Gerard Pique gündemden düşmüyor

Dünyaca ünlü sevgilisi Shakira'yı aldattığı iddia edilen Gerard Pique sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bu sansasyonel olayın netlik kazanması beklenirken, Pique'nin emeklilik kararı alıp almayacağı merak konusu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler