Barcelona, Madrid'in Gündemindeki Kylian Mbappe'yi Transfer Edecek

25.03.2022 - 20:29 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 20:50

Barcelona, Real Madrid'in ilgilendiği Paris Saint-Germain yıldızı Kylian Mbappe'ye transfer teklifi yapacak. Barcelona, Mbappe'ye kaç para teklif edecek?

Barcelona, Madrid'in Gündemindeki Kylian Mbappe'yi Transfer Edecek

La Liga devleri Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'e karşı transferde büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Katalanlar, Madrid temsilcisinin uzun zamandır ilgilendiği genç yıldız Kylian Mbappe'ye talip oldu.

Yıllık 50 milyon Euro

L'Equipe'in haberine göre Barcelona, Real Madrid'in gözdesi Kylian Mbappe için harekete geçecek. Katalanlar, 23 yaşındaki futbolcuya yıllık 50 milyon Euro teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Xavi devreye girecek

PSG'nin en önemli gol silahlarından biri olan Kylian Mbappe'yi ikna etmek için Barça'nın teknik direktörü Xavi'nin devreye gireceği ve oyuncu ile bir görüşme yapacağı kaydedildi.

Uzun zamandır gözdesi

Barcelona'nın Mbappe için harekete geçeceği haberinin ardından gözler, oyuncu ile uzun zamandır ilgilenen ve transfer listesinin en önünde bulunduran Real Madrid'e döndü. Madrid'in bu gelişmeye karşın nasıl hareket edeceği merak konusu.

PSG'nin en önemli oyuncusu

Kylian Mbappe, Messi ve Neymar'ın da bulunduğu takımda şu an için taraftarın en çok sevdiği oyuncu. Performans olarak takım arkadaşlarının önünde yer alan genç futbolcu, Real Madrid'e karşı oynanan oyunda da sahanın en iyilerindendi. PSG'nin bu sene de Şampiyonlar Ligi'nde başarı gösterememiş olması taraftarı öfkelendirirken, Madrid maçının ardından Messi ve Neymar'a tepki gösterildi. İkili protesto edilirken, Mbappe alkış aldı.

37 maçta 36 gol

Mbappe bu sezon PSG ile çıktığı 37 maçta 36 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Fransız oyuncu 17 kez de takım arkadaşlarına gol pası verirken, toplamda 53 gole doğrudan etkide bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler