Barcelona'nın Juventus'tan Transfer Edeceği Morata'yı Allegri Vermiyor

05.01.2022 - 20:21 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 20:38

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Barcelona'nın transfer etmek istediği Alvaro Morata'yı, takımda tutmak istiyor. Teknik adam, açıkladı.

Barcelona'nın Juventus'tan Transfer Edeceği Morata'yı Allegri Vermiyor

İspanya Ligi La Liga'da kötü günler geçiren Barcelona, Messi'nin ayrılığı sonrası toparlanamadı. Ara transfer döneminde kadrosuna yıldız takviyesinde bulunmak isteyen Katalan ekibi, ligin ikinci yarısına daha güçlü başlamanın peşinde.

Juventus'un yıldız forveti Alvaro Morata ile ilgilenen Barcelona'ya kötü haber geldi. İtalyan kulübün teknik direktörü Massimiliano Allegri, Alvaro Morata hakkında açıklama yaptı.

Serie A'nın 20. haftasında Napoli ile karşılaşacak olan tecrübeli teknik adam, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Fena patladı! "Neredesin aslanım? Bir bize mi çalışıyorsun?"
Habere Git

"Hiçbir yere gitmiyor"

Alegri, Morata'nın Barcelona'ya transferi konusunda net konuştu. İtalyan hoca, "Alvaro Morata hiçbir yere gitmiyor. Geçen yıl 21 gol attı. Bu yıl penaltı ya da serbest vuruş kullanmadan yedi gol kaydetti. O bizim için çok önemli bir futbolcu. Onunla konuştum ve takımdan ayrılmayacağını söyledim. Yani Alvaro kalıyor ve bundan dolayı mutlu." ifadelerini kullandı.

Alvaro Morata'nın karnesi

23 Ekim 1992 doğumlu Alvaro Morata, İspanya'nın Getafe CF Altyapısı'nda futbol hayatına başladı. Buradan Real Madrid altyapısına transfer olan oyuncu, A takıma kadar yükseldi. Ardından Morata, Juventus'a gitti. Juventus'tan Real'e geri dönen yıldız, İngiltere macerasına Chelsea ile başladı. Atlético Madrid'e kiralık gönderilen Morata'nın, sonrasında bu kulübe bonservisi verildi.

Morata şu anda Juventus forması ile yıldızını parlatmaya devam ediyor.

Morata'nın bu sezonki karnesi

Bu sezon siyah-beyazlı forma ile 23 maçta görev alan golcü futbolcu, 7 kez fileleri sarstı. Morata, 3 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler