Barcelona başkanından Miralem Pjanic'e şok suçlama: "Ücreti şişirilmiş!"

03.02.2022 - 09:37 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 09:51

Barcelona'daki zimmete para geçirme iddiaları hakkında konuşan Başkan Joan Laporta, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic'i örnek gösterdi.

Barcelona başkanından Miralem Pjanic'e şok suçlama: "Ücreti şişirilmiş!"

Futbolcuların değeri şişirildi

Barcelona Başkanı Laporta, kulüpte zimmete para geçirme olduğunu ve oyuncuların gerçek değerlerinin şişirildiğini söyledi. 

Barcelona Başkanı Joan Laporta, kulübün ekonomik ve hukuki işlerden sorumlu yönetim kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyerek, eski başkan Bartomeu ve yönetim kurulu hakkında kulüp bütçesini haksız ve çıkar amaçlı kullandıkları iddiasıyla hazırladıkları suç duyurusunu Barselona Savcılığına sunduklarını açıkladı.

"Aşırı ödemeler yapılmış"

Başkan Laporta, "Göreve geldiğimiz ekonomik durumunun kötü olacağını tahmin etmiştik ama tahminlerimizi aşan bir felaket var. Biz, Deloitte şirketi ile anlaşarak bazı şüpheli operasyonları derinlemesine analiz etmesini ve durum tespiti yapmasını istedik. Aşırı ödemeler yapılmış. Elimizdeki delilleri savcılığa sunduk. Şu andan itibaren savcılığın soruşturmasını kolaylaştırmalıyız. Sorumluları savcılık ortaya çıkaracak." dedi.

İlgini Çekebilir
Deli İbo'dan Pjanic'e: Bir sağa bir sola pas vermekle 90 dakika bitmez"
Habere Git

Pjanic'i değeri şişirilen futbolcular arasında saydı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; barcelona Başkanı Laporta, değeri şişirilen oyuncular arasında sezon bayında Beşiktaş'a kiralanan 31 yaşındaki Bosna Hersekli yıldız futbolcu Miralem Pjanic olduğunu vurguladı.

Miralem Pjanic'in bu açıklama sonrası nasıl bir tepki vereceği merak konusu.

Kazancı'dan Pjanic açıklaması gelmişti 

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Pjanic, dünyaca ünlü bir oyuncu. Şartlar uygun olursa gelecek sezonki planlamamızda olacak. Barcelona'nın durumu da önemli. Şartları biraz toparladılar. Pjanic de mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirtti. Umarım şartlar uygun olur ve bizde devam eder" ifadelerini kullanmıştı.

Eşiyle tatilde 

Miralem Pjanic, eşi ve çocuğuyla Dubai'deki tatilinden fotoğraf paylaştı. Sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak kadroya dahil olan 31 yaşındaki yıldız orta saha, Beşiktaş forması ile oynadığı 20 maçta 4 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler