Barbora Krejcikova, Teichmann’a set vermeden finale yükseldi! WTA Dubai’de finalistler belli oldu

12.03.2021 - 20:38 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 20:41

Tenis haberleri... WTA Dubai’de yarı final müsabakaları tamamlandı. Günün ikinci maçında Çek tenisçi Barbora Krejcikova, İsviçreli raket Teichmann’ı elemeyi başardı. İlk sette dominant bir taraf olmamasına karşın; ikinci sette psikolojik üstünlük tamamen Krejcikova’nın hakimiyetindeydi. Çek raket, rakibini 7-5 ve 6-2’lik setlerle geçerek finalde Garbine Muguruza’nın rakibi oldu. İşte detaylar...

Barbora Krejcikova, Teichmann’a set vermeden finale yükseldi! WTA Dubai’de finalistler belli oldu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

7 Mart’ta başlayan WTA Dubai turnuvasında finale 1 gün kaldı. Yarı final aşamasında günün ikinci maçı Jil Teichmann ile Barbora Krejcikova arasında oynandı. İlk sette Teichmann iyi oyunla başlamış olsa da Krejcikova oyundan düşmedi. Aksine daha fazla oyuna dahil olmaya çalıştı ve ilk seti 7-5’lik skorla kazandı. İkinci sette ise, genç tenisçi Teichmann psikolojik açıdan çöküş yaşadı. Krejcikova, düşüşteki rakibine son hamleyi yapıp ikinci seti 6-2’lik skorla kazandı.

Krejcikova rakiplerine set vermeden finale yükseldi

WTA Dubai’de finale yükselen ikinci sporcu Barbora Krejcikova oldu. Bugünkü Teichmann maçını da 2-0 kazanmayı başaran Krejcikova, turnuva boyunca her rakibini 2-0’lık skorla geçmesini bildi. Sakkari, Ostapenko, Kuznetsova, Potapova ve son olarak Teichmann’a set vermeden finale yükselen Krejcikova, finale yükselen en düşük dereceli sporcu oldu. Barbora Krejcikova, dünya genelinde 59. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler