Bandırmaspor'da Sportif Direktör belli oldu!

24.12.2023 - 23:30 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 23:52

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında sahasında karşılaştığı Adanaspor'a 3-2 mağlup olan Bandırmaspor'da Sportif Direktör Erkan Taşkıran oldu. İşte detaylar.

Bandırmaspor'da Sportif Direktör belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig'in 18. hafta mücadelesinde sahasında karşılaştığı Adanaspor'a 3-2 mağlup olan Bandırmaspor'da sportif direktör belli oldu.

Erkan Taşkıran ile anlaşma sağlandı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel A Takım Sportif Direktörlük görevi için eski kaptanımız Sn. Erkan Taşkıran ile anlaşma imzalanmıştır. Erkan Taşkıran’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eder, kulübümüzde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Erkan Taşkıran alacakları için UÇK'ya başvurmuştu

Bilindiği üzere Erkan Taşkıran, 2019-2020 sezonunda Bandırmaspor’dan alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvurmuştu. Taşkıran’ın müracaatını değerlendiren Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Bandırmaspor’un 59 bin 269 TL ödeme yapmasına karar vermişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Bandırmaspor, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun kararını Tahkim Kurulu'na taşımıştı. Tahkim Kurulu da, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun, Erkan Taşkıran’a, 59 bin 269 TL ödenmesine ilişkin kararını bozmuş ve kararın ardından Taşkıran da, gecikme ve avukatlık bedelleriyle birlikte Bandırmaspor’a yaklaşık 72 bin TL geri ödeme yapmasına karar verilmişti. 

Bandırmaspor performansı

1 Temmuz 2022 tarihinde Turgutluspor'dan ayrılan Erkan Taşkıran, 2019-2021 yılları arasında Bandırmaspor'da forma giymişti. Bordo-Beyazlılar ile 50 maça çıkan Taşkıran 9 gol ve 13 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan milli futbolcuya teklif!
Habere Git

Bandırmaspor, Taner Taşkın ile yollarını ayırdı

Öte yandan Bandırmaspor son 3 haftadır üst üste yenilince yönetim kurulu, Teknik Direktör Taner Taşkın ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Bandırmaspor'un konuyla ilgili sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Taner Taşkın ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine ve ekibine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" denildi.

Son 3 maçını kaybeden Bandırmaspor 29 puanla beşinci sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da flaş ayrılık! Sözleşmesini feshetti
Habere Git

Bandırmaspor, bir sonraki maçını 14 Ocak 2024 tarihinde 19 puanla on birinci sırada yer alan Erzurumspor FK ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler