Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah, ağabeyi hakkında konuştu!

27.10.2021 - 16:33 | Son Güncellenme: 27.10.2021 - 17:15

Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah; Menemen'e transferi, hedefleri ve ağabeyi Balotelli'nin bilenmeyen yönlerini anlattı. Detaylar haberimizde...

Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah, ağabeyi hakkında konuştu!

AJANSSPOR-

TFF 1. Lig takımı Menemenspor'da forma giyen Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah açıklamalarda bulundu.

Google araştırması güldürdü!

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Enock Barwuah, "Mario Balotelli ve benim Adana Demirspor'a transferim uzun ve zor bir süreçti. Uzun ve zorlu bir sürecin ardından Adana Demirspor'da antrenmanlara başladım. Adana Demirspor'da Gökhan İnler ve diğer futbolcu arkadaşlarım benim futbola devam etmemi istedi. Ben de şansımı denemek için Menemenspor'a geldim. Türkiye'ye gelmeden önce Adana'yı araştırdım. Menemen'e de gelmeden önce bir araştırma yaptım. Google 'Menemen' diye yazdıktan sonra bir yemek çıktı. Bu görüntüden sonra bana şaka yaptıklarını düşündüm. (Gülerek)" dedi ve ekledi:

Balotelli'nin Adana Demirspor'a transfer süreci

"Adana Demirspor'a transfer sürecimiz komik bir olayla başladı. Maradona anısına Napoli Stadyumu'nda bir maç yapmıştık. Sonrasında ise maçtan bir fotoğrafı paylaştık ve 'Adana Demirspor'a gel' şeklinde yorumlar gelmeye başladı. Gökhan İnler sonrasında bize Adana Demirspor'daki projeyi anlattı ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'la konuştuk. Kendimiz de inanamadık. Bir anda transferimiz oldu."

'Ağabeyim ile aramızda bir iddia var'

Ağabeyi Mario Balotelli ile iddiasından bahseden Enock, "Ağabeyim ile aramızda bir iddia var. Bu iddia beni güldürüyor. Hoşuma da gitmiyor değil. Sonucu ben de merak ediyorum. Bu iddialar, mücadeleler benim hayatımda var. Futbol da zaten bir mücadele. Şu anda futbola tam konsantreyim." ifadelerini kullandı.

'Türkiye Ligi mücadeleye dayalı bir lig'

Türkiye Ligi'ndeki kaliteyi de yorumlayan Enock Barwuah, "Türkiye'deki futbol hakkında buraya gelmeden önce çok fazla bilgim yoktu. Dışarıdan çok kolay lig olarak algılanıyordu. Türkiye Ligi çok zor bir lig. Türkiye Ligi'nde en alt sıradaki takım, lideri yenebiliyor. Türkiye Ligi mücadeleye dayalı bir lig. Başarılı olmak istiyorsanız mücadele etmeniz gerekiyor." şeklinde konuştu.

'Balotelli'nin kardeşi olmaktan gurur duydum'

Mario Balotelli'nin kardeşi olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Enock, "Mario Balotelli'nin kardeşi olmak pek kolay değil. Bazı insanlar benimle konuşurken garip yaklaşım içerisinde olabiliyorlar. Özellikle ben çocukken bu durumu kabullenemezdim. Ben her zaman Balotelli'nin kardeşi olmaktan gurur duydum. Türkiye'de insanlar Balotelli sayesinde beni tanıyorlar." diye konuştu.

'Güçlü maskesi takan bir insan'

Enock Barwuah, ağabeyi Mario Balotelli'yi ise şu sözlerle tanıttı:

"Mario Balotelli çok cömert bir insan. Bunu benim ağabeyim olduğu için demiyorum. Balotelli temiz kalpli bir insan. Balotelli'yi tanımadan yorum yapmamalısınız. Çünkü bazı gazeteciler görüyorum. Balotelli'yi tanımadan onun hakkında atıp tutuyorlar. Balotelli her zaman güçlü görünmek için güçlü maskesi takan bir insan. Fakat iç dünyasında ise yumuşak ve komik bir insan."

Senin için hazırladığımız haberler