Adana Demirspor'da Mario Balotelli Ayrılırsa O Takıma Transfer Olacak

29.08.2022 - 14:15 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 16:49

Son dakika transfer haberi: Adana Demirspor'da İtalyan golcü Mario Balotelli'nin takımdan ayrılması durumunda yeni adresi de belli oldu. Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor'da Mario Balotelli Ayrılırsa O Takıma Transfer Olacak

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig takımı Adana Demirspor'da Mario Balotelli konusu belirsizliğini koruyor.

Transfer döneminde ismi sık sık Valencia, Palermo ve Sion'la anılan Balotelli, Mavi Şimşekler'den ayrılırsa yeni takımı da belli oldu.

Sion en güçlü aday

Ajansspor'dan Salim Manav'ın elde ettiği bilgiye göre; Adana Demirspor'da Mario Balotelli ayrılırsa yüksek ihtimalle yeni adresi Sion olacak.

İşte Balotelli'nin çıkış bedeli

Adana Demirspor'da Mario Balotelli'nin sözleşmesindeki çıkış bedeli 4 milyon Euro. 

Başkan Murat Sancak, A Spor'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Balotelli'nin gitme arzusu var ama 4 milyon Euro serbest kalma maddesi var, bu parayı getirirse gider. Gitmezse eğer, takıma katkı vermesi gerekiyor. Balotelli giderse belki 1 santrafor daha alabiliriz.

Montella-Balotelli tartışması gündem oldu

Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor konuk ettiği Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederken, maça teknik direktör Vincenzo Montella ve Mario Balotelli arasında yaşananlar damgasını vurmuştu.

Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sahaya giren ve bir hayli kızgın olduğu gözlenen İtalyan teknik adam, tecrübeli futbolcunun üzerine yürüyerek tartışma yaşamıştı. İkilinin tartışmasını engellemek için futbolcular ve Montella'nın yardımcıları araya girmişti.

"Benim için olay orada bitmiştir"

Balotelli ile maç sonu tartışmaları hakkında konuşan Montella, “Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin başka şeyler de söyletiyor ama benim için orada bitmiştir olay” ifadelerini kullanmıştı.

Özel jetle Adana’dan ayrıldı

Adana'dan ayrılması gündemde olan ve maçtan sonraki günü Adana'daki evinde geçiren Balotelli, bugün sabah saatlerinde Adana Havaalanı'ndan havalanan özel jetle kentten ayrıldı. İtalyan yıldızın kulübün verdiği iki günlük izni yurt dışında geçirmek istediği ileri sürüldü.

 

Senin için hazırladığımız haberler