Bakasetas'ın Yunanistan'a dönme nedeni için flaş iddia!

18.01.2024 - 13:57 | Son Güncellenme: 18.01.2024 - 14:46

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas, Yunan ekibi Panathinaikos'a transfer olmak üzere. Yunan oyuncunun futbolcunun ülkesine dönme nedeniyle ilgili olarak flaş bir iddia ortaya adıldı.

Bakasetas'ın Yunanistan'a dönme nedeni için flaş iddia!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un yıldız orta sahası Anastasios Bakasetas, bordo mavili kulübün sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemek için yaptığı teklifleri kabul etmedi. 30 yaşındaki futbolcunun adı transferde Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra ülkesinin takımlarından Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ile anılıyordu. 

Bakasetas tamam, Trabzonspor ile prensip anlaşması sağlandı

Fatih Terim'in de kadrosunda görmek istediği tecrübeli orta saha için Panathinaikoslu yetkililer salı günü Atina'dan Trabzon'a geldi. Bakasetas ile anlaşmaya varan Yunan ekibinin yöneticileri Trabzonspor ile yaptıkları görüşmede ise prensip anlaşmasına vardı. İki takım arasında pazarlıkların tamamlanarak transferin pazartesi günü resmiyete kavuşması bekleniyor.  

Panathinaikos tercihi için flaş iddia!

Yunan futbolcunun Beşiktaş ve Galatasaray'ın da kendisiyle ilgilenmesine rağmen Panathinaikos'u tercih etmesinin nedeniyle ilgili ise flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yunanistan'a dönme nedeni AŞK

Yeniçağ Gazetesi'nde Şerafettin Tilki imzasıyla yayınlanan yazıda; Bakasetas'ın Yunanistan'a dönme nedeninin arkasında aşk olduğu iddia edildi. Yıldız futbolcunun aşk yaşadığı Spiridoula Andrioti, ilişkinin devamı için Bakasetas'ın Yunanistan'a dönmesini şart koştu.

"Sen futbolu her yerde oynayabilirsin"

Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri mezunu olan Yunan güzel Spiridoula Andrioti modellik yapıyor. Kendisine ait bir mücevher markası da bulunan ve aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni olan Andrioti'nin sevgilisi Bakasetas'ı “Benim burada kalmam lazım. Oraya gelip işlerimi yapamam. Ama sen futbolu her yerde oynayabilirsin. Aksi durumda ilişkimiz kopma noktasına gelir…” sözleriyle üstü kapalı tehdit etmiş. 

Trabzonspor'un teklifini kabul etmedi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, sözleşmesini uzatmak üç kez Bakasetas ile bir araya gelir. Son olarak Yunan yıldıza yıllık 2.5 milyon Euro’dan üç yıllık sözleşme önerir.
Bakasetas durumun anlatınca Başkan Doğan, yıldız futbolcuya özel ve futbol hayatında başarılar diler.

Beşiktaş ve G.Saray'dan teklif gelince sevgilisini ikna etmeye çalıştı

Bakasetas'a Beşiktaş ve Galatasaray’dan teklif gelir. Yıldız futbolcu ülkesine gidip kız arkadaşını "İstanbul ekiplerinden teklifler var. Gelip gitmesi de kolay. Ayrıca yakın..." gibi sözlerle ikna etmeye çalışır. Ancak Bakasetas'ın bu çabası işe yaramaz ve sevgilisi Androiti "Ya, Yunanistan’a dönersin, ya da böyle yürümez" türünden bir cevap verir.

Sevgilisine Yunanistan'da takım aradı

Hatta Spiridoula Andrioti'nin sevgilisinin Yunanistan'da takım bulması için ilişkilerini de kullandığı ileri sürülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler