Trabzonspor'da Bakasetas, Kopenhag maçı sonrası konuştu

16.08.2022 - 23:32 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 00:35

Şampiyonlar Ligi yolundaki ilk maçında Danimarka şampiyonu Kopenhag'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da tek golü atan Bakasetas maç sonu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Bakasetas, Kopenhag maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Temsilcimiz Trabzonspor , Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Danimarka ekibi Kopenhag'a 2-1 yenildi. Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, skor 2-0'ken 79. dakikada attığı kritik golle Bordo-Mavili ekibin tur şansını oldukça artırdı. Bakasetas'ın ceza sahası dışından çektiği sert şut, rakibe de çarparak ağlarla buluştu.

Visca’yı unutmadı

29 yaşındaki orta saha, maçın 90 dakikasında Trabzonspor adına en iyi performans gösteren oyunculardan oldu. Bakasetas, haftaya Akyazı'da oynanacak rövanşta da Bordo-Mavili taraftarların en çok güvendiği isimlerinin başında geliyor. Bakasetas, attığı golden sonra Edin Visca’nın formasını göstererek takım arkadaşını unutmadı. Boşnak yıldız Visca, kolundaki kırık nedeniyle ameliyat oldu ve uzun süre sahalardan uzak kalacak.

"Ben bir robot değilim"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yunan futbolcu "Çok kritik anlarda 2 gol yedik. 2. golün ardından iyi bir reaksiyon verdik ve yine önemli bir anda golü bulduk. Bu golün önemini önümüzdeki hafta daha iyi anlayacağız. Ben bir robot değilim. Bazen kötü maçlar çıkarabilirim ancak her seferinde takıma en iyi şekilde destek olmaya çalışıyorum. Bizim takımımız böyle bir takım, her maçı kazanmak istiyoruz. Bazen iyi maç çıkarmıyoruz ancak her zaman çabalıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bu takıma sonuna kadar inanıyorum"

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacaklarını kalpten inandıklarını dile getiren Bakasetas "Takımımızda lider oyuncular ve daha da önemlisi çok iyi karakterler var. Böyle bir takımda oynadığım için şanslı hissediyorum. Ben bu takıma sonuna kadar inanıyorum. Önümüzdeki hafta grup aşamasına kalmayı başaracağız. Bütün kalbimizle oynarsak turu geçeceğimizden eminim. Bu takımla birlikte birçok şey başardık." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler