Bakan Gül'den karantina uyarısı!

17.03.2020 - 13:41 | Son Güncellenme: 17.03.2020 - 13:44

Koronavirüs tedbirleri kapsamında devlet erkanından uyarılar da gelmeye devam ediyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, koronavirüs ile ilgili açıklamalar yaptı. Kimleri uyardı? Neden uyardı?

Bakan Gül'den karantina uyarısı!

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den koronavirüs ile ilgili bir uyarı geldi. Gül, karantinaya alınma kararına uymama konusuna dikkati çekti. Abdulhamit Gül neler söyledi? Kime uyarı yaptı? Yanıtı haberimizde...

Abdulhamit Gül'den koronavirüs uyarısı

Türkiye'de koronovirüs konusunda açıklanan tedbirler doğrultusunda gerekli çalışmalar yürütülürken, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Tedbirlere uymama noktasında açıklama

Gül, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tedbirlere titizlikle uyulması gerektiğini belirtti ve karantinaya uymamanın Türk Ceza Kanunu'na göre suç olduğunu ifade etti. 

Abdulhamit Gül: "Azami dikkat!"

Adalet Bakanı, "Sevdiklerimiz ve ülkemizin iyiliği için resmi makamların önerdiği tedbirlere titizlikle uyulmalıdır. Karantinaya uymamak gibi halk sağlığını tehdit eden davranışlar Ceza Kanunumuza göre suçtur. Ceza korkusuyla değil, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için lütfen azami dikkat!" ifadelerine yer verdi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler