Cédric Bakambu Galatasaray'da! İşte Maliyeti | Transfer Haberleri

23.07.2023 - 19:32 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 19:52

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, golcü oyuncu Cedric Bakambu ile sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte oyuncunun maliyeti...

Cédric Bakambu Galatasaray'da! İşte Maliyeti | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Sportif A.Ş. profesyonel futbolcu Cédric Bakambu'nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Al-Nasr ile anlaşma sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray, Bakambu ile sözleşme imzaladı

KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Sözleşme 2 yıl

Futbolcunun eski kulübüne net 700.000 Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 2 sezon için sözleşme imzalanmıştır. 

İlgini Çekebilir
Cimbom'un orta sahasına Premier Lig'den yıldız!
Habere Git

Bakambu'nun Galatasaray'dan kazanacağı ücret

Buna göre, her bir sezon için futbolcuya net 1.500.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

"Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'dayım"

İmza sornası GS TV'ye açıklama yapan Bakambu, "Burada olduğum için çok mutluyum. Son haftalar benim için zordu ama artık Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'dayım. Türkiye'ye gelip yeniden oynamak hayal gibiydi. 7-8 yıl önce burada oynuyordum. Şimdi lige tekrar geri döndüm. Benim için en büyük kulüple, yeni formamla sahada işimi yapacağım. Sosyal medyadan birçok mesaj aldım. Taraftarımızı mutlu etmeliyiz. Onlar bu takıma inanıyor, ben de kendime inanıyorum. Umarım harika bir sezon olur" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan nazire! Ali Cabbarlı Zaha paylaşımı
Habere Git

Bursaspor forması da giymişti Bakambu

Sarı-kırmızılı takımda 94 numaralı formayı giyecek olan 32 yaşındaki Kongolü forvet ülkemizde daha önce Bursaspor forması giymiş ve 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Villarreal'e transfer olmuştu.

Forma giydiği takımlar

Golcü oyuncu kariyerinde FC Sochaux-Montbéliard, Villarreal, Beijing Guoan, Bursaspor, Olympiakos, Marsilya gibi takımlarının da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler