Nicolo Fagioli'nin futboldan men cezası erken başlayacak

16.10.2023 - 17:47 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 18:51

Nicolo Fagioli, bu hafta bir savunma anlaşmasını kabul edecek. Dolayısıyla 22 yaşındaki oyuncunun men cezası, hemen başlayacak. Detaylar...

Nicolo Fagioli'nin futboldan men cezası erken başlayacak

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen 22 yaşındaki futbolcu Nicolo Fagioli, savunma anlaşmasını kabul ederek men cezasını erkene alacağı iddia edildi.

Ceza görüşmesi başladı

22 yaşındaki yıldız kumar bağımlılığı olduğunu söylerken, yüksek sayılardaki borçları nedeniyle bu yola girdiğini ve futbolda da bahse girdiğini soruştma müfettişlerine itiraf ettikten sonra menajeriyle ceza konusunda görüşmeye başladılar.

Yüzde 50 indirim alacak

Sky Italia'da yer alan habere göre; İtalyan spor yasalarına göre en az 3 yıl spordan men edilmesi beklenirken, avukatı ile birlikte yaptığı sunumda oynadığı internet siteleri ile birlikte kendi takıma Juventus'a hiç oynamadığını kanıtlayarak, cezada %50 indirim konusunda anlaşma yapmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Zaniolo bahis değil çete kurmaktan suçlanıyor!
Habere Git

Futbola Juventus altyapısında başlayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Juventus A Takımı'nın forması ile çıktığı 45 karşılaşmada 3 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler