'Bahanelere sığınmaya gerek yok'

08.11.2020 - 21:09 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 21:13

Son dakika spor haberleri... Sivasspor'da Caner Osmanpaşa ve Uğur Çiftçi, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. İşte ev sahibi ekipte futbolcuların maç sonu değerlendirmeleri...

'Bahanelere sığınmaya gerek yok'

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Sivasspor'u 2-1 yendi.

Karşılaşmanın ardından ev sahibi ekipte futbolcular, açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli savunmacı Caner Osmanpaşa, ''Maça iyi başladık. İstediğimiz gibi başladık. Bahane gibi olmasın ama yorgunluk vardı. Kontrollü oynamak istedik. İyi başladık. Konsantre eksikliğinden golü yedik. Rakip topu bize vermeye başladı. Penaltıyı atsak maç çok farklı olabilirdi. Olabilir, penaltı kaçabilir. İkinci golden sonra bayağı düştük. Gol bizi ateşledi. Pozisyonlar da verdik. Maçı berabere bitirebilirdik ama olmadı'' dedi.

28 yaşındaki Uğur Çiftçi ise, ''Bahanelere sığınmaya gerek yok. İşimizi yapıyoruz. Hafta içinde Avrupa maçı oynadık. Galatasaray maçı bence iyi bir maçtı. Penaltı gol olsa farklı olurdu. İkinci gole rağmen disiplinli oynadık. 2-1'den sonra gol de bulabilirdik. Ama olmadı. Milli aradan sonra daha iyi olacağız.Penaltıyı atsak farklı olabilirdi. İkinci yarı başında yemesek daha iyi olurdu. Bu oyunumuz devam ederse galibiyetler alırız diye düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler