"Baba sana zarar veririm" dedi ve hakemliği bıraktı!

29.04.2020 - 10:21 | Son Güncellenme: 29.04.2020 - 10:27

Eski hakem ve spor yazarı Erman Toroğlu, hakem camiasında yaşanan bir olayı yazdı. Eski MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile yaptığı görüşmeyi anlatan Toroğlu, Zorbay Küçük'ün yükselişiyle ilgili detayı gündem getirdi.

"Baba sana zarar veririm" dedi ve hakemliği bıraktı!

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, hakem camiasında yaşananlarla ilgili bir detayı açıkladı. MHK'nin eski başkanı Yusuf Namoğlu ile görüşen Toroğlu, 'akraba hakem' konusuyla ilgili flaş bir ayrıntıyı paylaştı. Hangi hakem, Zorbay Küçük'ün performansı sebebiyle hakemliği bıraktı? Detaylar haberde...

Hakem camiasında akrabalık ilişkileri üzerine...

A spor yorumcusu Erman Toroğlu, Yusuf Namoğlu ile yaptığı görüşmede, "Akraba hakem işleri ne durumda?" diye sorduğunu anlattı.

Yusuf Namoğlu: "Önüne geleni akrabadan hakem yaparsan sonuç böyle olur"

Yusuf Namoğlu bu konuda, "Erman hocam, akraba hakem olabilir. Ama kaliteli hakem olursa olur. Yoksa önüne geleni akrabadan hakem yaparsan sonuç böyle olur" ifadelerini kullandı.

"Zorbay benim oğlumdan daha iyi hakem"

Ayrıca Namoğlu, hakem aleminden ilginç bir anektodu paylaştı. Namoğlu, "MHK başkanlığı yaptığım dönemde benim komitemde olan Kadir Tozlu'nun oğlu Uğurcan Tozlu vardı. Onunla aynı kademede de Zorbay Küçük vardı. İkisinden biri üst kademeye çıkacaktı. Kadir Tozlu beni aradı, 'Yusuf Ağabey ben komitedeyim. Bu işin dedikodusu çok olur. Bir şey daha var; Zorbay, benim oğlana göre daha iyi hakem. Kesinlikle oğlum diye torpil geçmeyin. Zorbay hak ediyor, üst kademeye o çıksın' dedi.

"Baba sana zarar veririm diyerek hakemliği bıraktı"

O sene Zorbay Küçük üst kademeye çıktı. Belki de önümüzdeki sene Kadir'in oğlu çıkacaktı. Sonra ne oldu? Kadir'in oğlu, 'Baba sana zarar veririm' diyerek hakemliği bıraktı" ifadelerini kullandı.

Namoğlu, Zekeriya Alp ile görüşmeye hazır

Pekiyi Yusuf Namoğlu şu anki MHK Başkanı Zekeriya Alp ile fikir alışverişine sıcak bakıyor mu? Bu soruya da Namoğlu şu ifadelerle yanıt verdi:

Zekeriya iyi arkadaşımdır. Severim" karşılığını verdi Yusuf Namoğlu ve "Ne zaman isterse oturur konuşuruz, her şeyi onunla paylaşmaya hazırım"

Senin için hazırladığımız haberler