Aytaç Kara'dan "Beyinle kalp arasında çelişki" yorumu: "Esktra bir hissim yok"

16.03.2024 - 14:12 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 14:41

Kasımpaşa formasıyla eski takımı Galatasaray'a karşı oynayacak olan Aytaç Kara, daha önce eski Galatasaraylılar için yapılan "Beyinle kalp arasında çelişki" yorumuna sert çıktı.

Aytaç Kara'dan "Beyinle kalp arasında çelişki" yorumu: "Esktra bir hissim yok"

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar'ın eski futbolcusu Aytaç Kara Haber Global'e açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Başkanı'nın açıklaması tartışma yaratmıştı

Daha önce Galatasaray'da forma giymiş futbolcuların, Galatasaray'a karşı oynarken performanslarında düşüş olduğu ve Sarı-Kırmızılı takım karşısında kötü oynadıkları iddia edilirken, Samsunspor forması giyen eski Galatasaraylı Okan Kocuk, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın çizdiği grafik örnek gösterildi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, konu hakkında yaptığı açıklama ile tartışma yaratmıştı.

"Beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur"

Okan Kocuk, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı hakkında açıklama yapan Yüksel Yıldırım, "Bakın bu çocukların üçünde de kötü niyet yok ama beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur. Olmamıştır demiyorum. Sevdiği takımdır, oynadığı büyük takım, ona karşı oynamak kolay değildir. Camia baskıları, şunlar var, bunlar var... Galatasaray'a karşı gol atsalardı, Galatasaraylılar onları hain ilan edecekti ama başkaları bir şey demeyecekti. Şimdi atmadılar diye bu sefer Fenerbahçeliler hain ilan ediyorlar" dedi.

İlgini Çekebilir
Eski G.Saraylılar'a gelen tepkiye Yüksel Yıldırım'dan cevap! "Beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur"
Habere Git

Aytaç Kara: "Asla öyle bir şey olamaz"

Bu konu Galatasaray'a karşı Kasımpaşa formasıyla sahaya çıkacak olan Aytaç Kara'ya doruldu. Kara, "Asla öyle bir şey olamaz. Hiçbir futbolcu böyle bir şey düşünemez. Çünkü her zaman oynadığı takımı, kendi performansını bir üst seviyeye çıkarmak ister. Bu oynadığı büyük takımlara karşı daha çok ön planda olur. Futbolcu da bunun bilincindedir. Artık sosyal medya gerçekten o kadar kötü yönetiliyor ki bu tarz durumlarda insanlar ailesini, arkadaşlarını düşünmeksizin iftiralar, yalanlar atabiliyorlar. Çok kötü bir durum bu. İnşallah bu da düzelir mi bilmem ama düzelir diye düşünüyorum"

"İnşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz"

Sözlerine devam eden Aytaç Kara, "Futbolcuların büyük maçlara çıkarken ekstra motivasyona ihtiyacı yok diye düşünüyorum, maç zaten motive ediyor. Fenerbahçe maçı öncesinde de şampiyonluğa oynayan atmosferi iyi olan, çok iyi oyuncuları olan bir takıma karşı gideceğiz ama biz yine sahanın içinde en iyisini ve elimizden geleni yapacağız demiştim. Galatasaray maçı için de aynısını söylüyorum. Çok iyi oyuncuları olan, çok iyi takımı olan ve iyi futbol oynayan bir takımla maça çıkacağız. Biz yine Kasımpaşa olarak iyi futbol oynamaya çalışan, iyi mücadele eden bir takım olarak sahada olacağız. Arkadaşlarıma ve ekibimize güveniyoruz. Futbol olarak güzel bir maç izleyecek herkes. Pazar günü gerekeni yapacağımızı düşünüyorum inşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz" dedi.

"Ekstra bir hissim yok"

Aytaç Kara, "Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra birkaç maça çıkmıştım zaten. Tabii ki de artık oynadığınız takım sizin her şeyiniz oluyor. Kasımpaşa'da da ben çok güzel günler geçirip Galatasaray'a gitmiştim tekrardan kaldığım yerden devam ediyorum. Ekstra bir hissim yok. Her maça nasıl zorlu bir şekilde hazırlanıyorsak yine aynı şekilde hazırlanacağız. O duygular artık profesyonel olduğunuz için saha içinde kalmıyor. Sadece zorlu bir maça çıkacağımızı biliyorum" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler