Aytaç Kara: "Vincenzo Montella ile görüştüm"

29.01.2024 - 22:38 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 22:46

Kasımpaşa'nın Trabzonspor'u yendiği maç sonrası yardımcı antrenör Barış Kanbak, futbolculardan Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan ve Nuno Da Costa açıklama yaptı.

Aytaç Kara: "Vincenzo Montella ile görüştüm"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa'nın Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yendiği maç sonrası yardımcı antrenör Barış Kanbak; futbolculardan Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan ve Nuno Da Costa açıklamalarda bulundu.

Nuno Da Costa: "Zor maç oldu"

Kasımpaşa'da ilk olarak konuşan Nuno Da Costa, "Sert bir rakibe karşı zor maç olacağını biliyorduk. İlk yarı rakibimize oynama izni verdik. İkinci yarı biraz daha agresif oynamay çalıştık ve iyi geçişler yapıp istediğimiz golleri de bulduk. Dün veya 2 gün önce yapmış olduğumuz çalışmaydı. Attığımız gol çalışılmış bir gol. Güzel bir gol oldu" ifadelerini kullandı.

Oğulcan Çağlayan: "Avrupa ligi hayalimiz var"

Oğulcan Çağlayan ise, "Gerçekten ilk yarı ile ikinci yarı arasında fark vardı. İlk yarı Trabzonspor iyi oynadı. Trabzonspor çok iyi bir kulüp. Galibiyetle ayrılmak mutluluk verici. 32 puana ulaştık. Avrupa ligi hayalimiz var. Umarım bunu başarırız. Ligin en keyif veren takımlarından biriyiz. Maçlarımız gollü geçiyor. Trabzonspor'a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Seyir zevki güzel maç oldu" dedi.

İlgini Çekebilir
Avcı: "Kasımpaşa'nın attığı golde bence top taca çıkmış"
Habere Git

Aytaç Kara da, "Her maçı ayrı bir heyecanlı çıkıyoruz. Biz iyi futbol oynamak için sahaya çıkıyoruz. Değerlendiremediğimiz pozisyonlar oldu. Bütün takım arkadaşlarım gerekeni yaptı sahada. İkinci yarıya çıkarken de rahattık. Maçı çevireceğimizi biliyorduk. 

Aytaç Kara: "Montella beni beğendiğini söyledi"

11 gole ulaştım. Gerçekten ben takım arkadaşlarıma teşekkür edebilirim. Çok iyi mücadele ediyoruz. Bu sene çok pozisyona giriyoruz. Ben de bu sene tamamen konsantreyim, iyi işler yapıyorum. Bunu önce takımımızı üst sıralara taşımak için yapıyorum. Hafta içi de Vincenzo Montella geldi tesislere ziyarete. Montella bildiğiniz gibi bütün takımların tesislerini geziyor. Beni de beğendiğini söyledi, takip ettiğini söyledi. Ben de çalıştığımı ve sahada da kendimi gösterdiğimi düşünüyorum. Herkesin hayali A Milli Takım. Tekrardan hedefim oraya dönebilmek. İnşallah hepsi gerçekleşir" şeklinde konuştu.

Barış Kanbak: "Galibiyet serilerimize devam edeceğimizi düşünüyorum"

Son olarak Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak ise, "İlk yarıda belirlediğimiz oyun planı oyunu tutmaktı. Trabzonspor yediği gollerin çoğunu ikinci yarıda yetmişti. Buna göre bir yol haritası belirledik. 3 maçtır kaybeden bir Trabzonspor vardı. Eşit skorlarla devam ettiğinde taraftarın tepki göstereceğini ön görüyorduk. Ben oyuncu grubumu tebrik ediyorum. Ligin en genç takımlarından biriyiz, ligin en genç teknik ekiplerinden de biriyiz. Doğru planlar yapıyoruz. Beşiktaş maçı olduğu gibi Trabzonspor deplasmanını da kazandık. Önde baskıya geçtik ikinci yarı. Üçüncü bölgede etkili olduk ve bunun karşılığını da aldığımızı düşünüyorum.

İlgini Çekebilir
Paşa, Trabzonspor'u devirdi
Habere Git

Kasımpaşa herkeisn bildiği gibi transferde acele etmeyen bir kulüp. Yönetim gerekeni yaptı. Bitirme aşamasındayız. Geniş rotasyon ile galibiyet serilerimize devam edeceğimizi düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler