Aytaç Kara: "Kariyerimin en büyük hayal kırıklığı..."

09.03.2020 - 15:18 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 15:29

Aytaç Kara: "Kariyerimin en büyük hayal kırıklığı..."

Kasımpaşa kümede kalır mı? Aytaç Kara'nın en büyük hayal kırıklığı ne? Kayserispor karşısındaki farklı skoru bekliyor muydu?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Kasımpaşalı futbolcu Aytaç Kara'nın açıklamaları şu şekilde:

Sezonun maçıydı!

"Bizim için sezonun en kritik ve önemli maçydı. Maçın böyle farklı biteceğini tahmin etmiyorduk ancak tüm takım olarak kazanmaya inanmıştık. Hiçbir skor kolay gelmiyor. Bunun için mücadele etmeniz lazım. Lig hala bitmedi. Önümüzde uzun bir yol var. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Bu duruma biz sebep olduk. Hangi meslekte olursa olsun böyle büyük değişiklikler zaman alıyor. 2. yarıda yeni bir takım olduk ve uyum süreci zaman aldı. Her maç üstüne koyarak devam ediyoruz. Hocamız gerçekten bizi iyi çalıştırıyor. Arakadaşlarımızın yapısını biliyor ve bizi ona göre çalıştırıyor."

Geçen sezon kariyerimin en büyük hayal kırıklığını yaşadım...

"Ligimiz çok enteresan bir lig. Herkes herkesi yenebiliyor. Bu durumu her hafta yaşıyoruz. Bu tarz galibiyetler motivasyon anlamında çok önemli. Benim adıma her şey olumlu geçiyor. Her maç üstüne katıp takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Futbolda küme düşmek ve şampiyon olmak var. Bunlar oyunun doğasında olan şeyler. Futbol bu durumlarla güzel. Yenmek de var yenilmekte. Geçen sezon benim kariyerimin en büyük hayal kırıklığıydı. 10 yıldır Süper Lig'de oynuyorum ve kariyerimde ilk defa buna benzer 2 sezon yaşıyorum. Tecrübelerimi arkadaşlarıma aktarıyorum. Umarım bu sezon benzer bir durumu yaşamayız. Takım kazanmadıkça gol atmamın bir önemi yok ancak umarım ben gol atarım takım da kazanır. Göztepe iyi futbol oynamaya çalışan bir takım. Biz de iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Eminim güzel bir maç olacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler