Aykut Kocaman: “Bulunduğumuz yerden bir sıçrama yapmamız lazım”

21.03.2021 - 18:44 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 18:47

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Medipol Başakşehir, Yukatel Denizlispor ile berabere kaldı. Peki Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman neler söyledi? İşte detaylar...

Aykut Kocaman: “Bulunduğumuz yerden bir sıçrama yapmamız lazım”

Süper Lig'in 31. haftasında Medipol Başakşehir ile Yukatel Denizlispor karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan maç 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Maçın ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman değerlendirmelerde bulundu.

Aykut Kocaman’ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Aykut Kocaman: “Normal bir zamanda olsak deplasman ve bir puan derdik. Olumlu bir cümle kurabilirdik. Bugünkü şartlar ne bizim için ne de rakip için bir puanın hoşlanılacağı bir skor değil. Bunu kendi adımıza söyleyebilirim. İki takım da tarzına ve ihtiyacına göre oynadı. Bulunduğumuz yerden bir sıçrama yapmamız lazım. İlk zamanlardaki gibi değiliz. Toparlandık. O zıplayışı yapabilmek için maça çıktık. Sonuç istediğimiz gibi olmadı.”

“Kupa maçının yorgunluğu vardı”

Aykut Kocaman: “Maçın genelinde kazanmak için uğraş verdik. Oyunun genel kontrolünü elimizde tutmaya başardık. Denizlispor da zaman zaman karşılık verdi. Skora yakın oynadık ama topu içeri sokmayı beceremedik. Oyun içindeki anlık sapmalar oldu. Saha gerçekten güzel bir saha. Güneşli bir hava kuru bir zemin topun akışını etkiledi. Topun akışı çok önemli. Bu da etkiledi. Salı gününden itibaren yük taşıyoruz. Kupa maçının yorgunluğu, yükü vardı.”

“Milli ara bir fırsat”

Aykut Kocaman: “Davranış olarak görünmese de son 15 dakikada oyun açıldı ve etkinliğimiz azaldı. Her şeye rağmen kazanmayı başarmamız gerekiyordu. Antalya maçına kadarki bir ara vardı. Özlemle beklediğim bir araydı. İki-üç antrenman yapma şansımız olacaktı. Milli maç arası ciddi bir zaman olacak. Milli ara bir fırsat. Dört-beş günlük bir Antalya kampı olacak. Sonra da bir sonraki maça konsantre olacağız. Kalan on maçın altı tanesi kendi bulunduğumuz gruptaki takımlarla. Skor olarak bir seviye üste çıkmamız gerekiyor. Antalya kampı bu açıdan önemli.”

Senin için hazırladığımız haberler