Aykırı ve aydın... Güle güle İlhan İrem

28.07.2022 - 23:02 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 23:53

Ünlü şarkıcı İlhan İrem, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 67 yaşında hayata gözlerini yuman duayen sanatçı için Türk spor kulüpleri taziye mesajı yayınladı.

Aykırı ve aydın... Güle güle İlhan İrem

AJANSSPOR HABER

Pop müziğin aykırı ve aydın seslerinden İlhan İrem, hayatını kaybetti. Felsefi şarkı sözleri ve deneysel besteleriyle pop müziğin sınırlarını aşan sanatçılardan olan İrem, 67 yaşında aramızdan ayrıldı.

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle sağlık sorunları yaşayan İlhan İrem, 2016 yılından beri diyaliz makinesine bağlı olarak, hastanade tedavi görüyordu. İlhan İrem'in acı haberinden sonra Türk spor kulüpleri taziye mesajı yayınladı.

Beşiktaş

Beşiktaş tarafından yayınlanan mesajda, "Sesi ve besteleriyle gönüllerde taht kuran usta müzisyen İlhan İrem’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlhan İrem’e Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin mesajında ise "Değerli sanatçı, Türk müziğinin unutulmaz ismi İlhan İrem’in vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum İlhan İrem’e Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz." denildi.

Galatasaray

Galatasaray, "Müzik dünyasının unutulmaz sanatçılarından İlhan İrem’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhum İlhan İrem'e Allah'tan rahmet; başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm sanat dünyasına başsağlığı dileriz." şeklinde taziye mesajı yayınladı.

Bursaspor

Bursaspor ise "Şehrimizin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan İlhan İrem’in vefat haberini büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz." dedi.

Trabzonspor

Trabzonspor, "Yeri doldurulamayacak büyük bir usta aramızdan ayrıldı. Müziğiyle daima hayatımızın bir parçası olan İlhan İrem’i unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor

Adana Demirspor'dan "Usta şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem’in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Başta ailesi olmak üzere, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı dileriz." şeklinde taziye mesajı yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler