Ayhan Akman'a sitem

28.11.2015 - 14:53 | Son Güncellenme: 28.11.2015 - 17:12

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Sarıyer'le yollarını ayıran teknik direktör Ayhan Akman'ın açıklamalarına Sarıyerli taraftarlardan jet cevap geldi.

Ayrılık nedeni olarak "taraftarlardan tehditler aldığını" vurgulayan Akman'ın bu ifadelerine taraftarlar yalanlama getirdi. 

Sarıyerli taraftarların tepki gösterdiği Ayhan Akman için yaptığı o açıklama;
2015 – 2016 sezonu kulübümüz,  gerek yapılan transferle gerekse alt yapı hamleleri ile şampiyonluk parolasıyla yola çıkmıştır. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren kulübümüze geride kalan 12 hafta boyunca desteğimizi hem deplasmanlarda hem de iç sahamızda esirgemedik. 

İşte Sarıyer taraftarları temsilcilerinin açıklamaları;
Her kötü maçın ardından taraftar temsilcileri olarak, tesisleri ziyaret eder, yönetim ve futbolculara baklava ikram ederiz. En son ziyaretimizde yapılan sohbette takımın gidişatı hakkında endişe ve kaygılarımızı hocamıza ilettik.

Bunun üzerine bugün kamuoyunda gündeme gelen haberler tamamen gerçek dışıdır. Yapılan açıklamalarda kulübümüzü, yönetimimizi ve taraftarlarımızı hedef alan Ayhan Akman’ı şiddetle kınıyoruz.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Biz Sarıyer taraftarları olarak,  başkanımıza, yöneticilerimize ve futbolcularımıza sonsuz bir güven duyuyoruz. Bizleri şampiyon yapacaklarına inancımız ve güvenimiz sonsuzdur. Bu şampiyonluk yolunda sezon sonuna kadar desteğimiz koşulsuz ve şartsız bir şekilde devam edeceğiz. Takımımızın başına 2. ligi bilen vizyon sahibi sağlam karakterli hoca istiyoruz.

Ertan Süzgün

Senin için hazırladığımız haberler