Aydınlı atlet Denizli'de madalyaları topladı

15.07.2024 - 12:51 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 13:01

Denizli'de düzenlenen Türkiye Masterler Atletizm Pist Şampiyonası'nda Aydın'ı temsil eden Serkan Şengil 2 altın ve 2 gümüş madalya kazandı. Detaylar...

Aydınlı atlet Denizli'de madalyaları topladı

51 yaşındaki atlet Serkan Şengil, Denizli'deki Türkiye Masterler Atletizm Pist Şampiyonası'ndaki başarıları ile gündem oldu. Şengil organizasyonda toplamda 4 madalya kazandı.

Şengil 4 madalya kazandı

Aydın Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev yapan 51 yaşındaki Serkan Şengil atletizmdeki başarıları ile gündeme geliyor. Şampiyonalarda Aydın'ı temsil eden Şengil adeta madalyaya doymuyor. Son olarak Türkiye Masterler Atletizm Pist Şampiyonası'nda yer alan Şengil, 50 yaş kategorisinde 13,92 saniye ile 100 metrede Türkiye ikinciliği 29,44 saniye ile 200 metrede Türkiye ikinciliği, 4,58 metre ile Uzun Atlama ve 9,44 metre ile 3 Adım Atlamada Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

Şengil şampiyonayı 2'si altın ve 2'si gümüş olmak üzere 4 madalya ile noktaladı. 

Şengil'den teşekkür geldi

Kazandığı madalyaların ardından duyduğu gururu ifade eden Serkan Şengil şunları söyledi: "Elde ettiğim başarılar ile al bayrağımızı kürsüde temsil etmenin onurunu yaşadım. Her zaman yanımda olan eşim ve aileme, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu’na, antrenman programlarını ayarlayan Musa Yörük hocamıza, Zahid Yılmaz hocamıza, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kulübüme teşekkür ediyorum." 

İlgini Çekebilir
Atletizm Yaz Oyunları'na yoğun ilgi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler