Türkiye - Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel 11'ler

08.09.2023 - 08:14 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 15:17

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda A Milli Takım, Ermenistan ile karşılaşıyor. Türkiye - Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler.

Türkiye - Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel 11'ler

AJANSSPOR - HABER

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, Ermenistan ile karşı karşıya geliyor. Ay-Yıldızlılar, Eskişehir'de oynayacakları maçı kazanarak grup liderliğini sürdürmeyi planlıyor.

Türkiye - Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye ile Ermenistan arasındaki maç 8 Eylül Cuma günü (bugün), saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak.

Türkiye - Ermenistan maçı hangi kanalda?

Türkiye - Ermenistan maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

İlgini Çekebilir
Ermenistan maçında 100. yıla özel koreografi, tribünlerde 32 bin bayrak!
Habere Git

Türkiye - Ermenistan maçının hakemi

Türkiye ile Ermenistan arasındaki maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniele Orsato yönetecek. Orsato'nun yardımcılıklarını Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Antonio Rapuano olacak. Bu karşılaşmada VAR koltuğunda Paolo Valeri, AVAR'da Aleandro Di Paolo oturacak.

Türkiye'nin grubunda hangi ülkeler var?

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan, Hırvatistan, Galler ve Letonya'ya karşı mücadele ediyor.

Türkiye grupta lider

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Türkiye, çıktığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet yaşadı. Kırmızı-Beyazlılar, 9 puan ile grupta lider durumda.

İlgini Çekebilir
Tahkim'den Galatasaray'ın 1959 öncesi şampiyonluklara itirazına ret!
Habere Git

Biletler tükendi

Türkiye - Ermenistan maçının biletleri 200, 300 ve 400 liradan satışa sunulmuştu. Bilet satışının yapıldığı internet sitesinde yer alan bilgide biletlerin tükendiği ifadeleri yer aldı.

Aday kadro

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Onur Bulut (Beşiktaş), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Merih Demiral (Al Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Mert Müldür (Fenerbahçe)

Orta saha - Forvet: Cengiz Ünder (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (İnter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Salih Uçan (Beşiktaş), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Halil Dervişoğlu (Galatasaray)

Muhtemel 11'ler

Türkiye: Mert, Zeki, Çağlar, Merih, Mert Müldür, Salih, Hakan, Orkun, Cengiz, Kerem, Barış.

Ermenistan: Cancarevic, Dashyan, Haroyan, Harutyunyan, Mkrtchyan, Tıknızyan, Iwu, Spertsyan, Briasco, Zelarayan, Ranos.

Senin için hazırladığımız haberler