Nagelsmann, "Avusturya, Türkiye'den daha iyi" demişti... Almanya yine kaybetti

22.11.2023 - 01:42 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 01:50

Berlin'de hazırlık maçında Türkiye'ye 3-2 kaybeden Nagelsmann önderliğindeki Almanya, Avusturya ile oynadığı hazırlık maçını da 2-0 kaybetti. Detaylar.

Nagelsmann, "Avusturya, Türkiye'den daha iyi" demişti... Almanya yine kaybetti

AJANSSPOR HABER

Milli arayı hazırlık maçlarıyla değerlendiren Almanya Milli Takımı, yeni teknik direktörü Julian Nagelsmann ile beklentilerin altında kaldı. Almanya, hazırlık maçında Avusturya ile karşı karşıya gelirken, mücadeleyi 2-0 kaybetti.

3 gün önce Bizim Çocuklar'a yenilmişti

A Milli Takımımız, 3 gün önce Almanya ile Berlin'de karşı karşıya gelmişti. Ay-Yıldızlılar, deplasmanda oynadıkları zorlu mücadeleyi 3-2 kazanmayı başarmıştı. Böylece Nagelsmann, kendi evinde oynadığı ilk maçı kaybetti.

"Avusturya, Türkiye'den daha iyi"

Türkiye maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Julian Nagelsmann, "Bir sonraki maçımızda Avusturya ile karşılaşacağız. Avusturya, Türkiye'den daha iyi futbol oynayan bir takım" diyerek Avusturya maçına daha iyi hazırlanacaklarını söylemişti. Fakat Alman hoca, bu mücadeleyi de kaybetti.

İlgini Çekebilir
Lider gittik lider döndük! A Milli Takım tarih yazdı
Habere Git

Nagelsmann'dan 4'te 1!

Panzerler'in başında 4 maça çıkan Nagelsmann, yalnızca ilk oynadığı ABD maçını kazanabildi. ardından Meksika ile berabere kalan Almanlar, Türkiye ve Avusturya'ya mağlup oldu.

Senin için hazırladığımız haberler