Avstralyalı tenisçi Nick Kyrgios: "Karanlıklar içerisindeyim"

09.11.2020 - 13:44 | Son Güncellenme: 09.11.2020 - 13:58

2013 Grand Slam Şampiyonu Nick Kyrgios depresyonda. Koronavirüs nedeniyle turnuvalara ara veren raket, bunalım yaşadığı ifade etti. Avustralyalı raket Nick Kyrgios, Sunday Telegraph'a verdiği röportajda ne dedi? İşte detaylar...

Avstralyalı tenisçi Nick Kyrgios: "Karanlıklar içerisindeyim"

Orhan GÜLEK-AJANSSPOR

Kariyerinde 2 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Avustralyalı raket Nick Kyrgios, koronavirüs salgını nedeniyle tenise ara verdi. Bu süre zarfında depresyona girdiğini ifade eden 25 yaşındaki raket, kendisini  yalnızlıklar içerisinde bulduğunu ifade etti.

Avustralyalı Nick Kyrgios, Sydney's Sunday Telegraph'a verdiği demeçte, depresyona girdiğini, "yalnız ve karanlık bir yerde" olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada "Kimsenin beni bir insan olarak tanımak istemediğini hissettim, sadece beni bir tenis oyuncusu olarak ele geçirmek ve beni kullanmak istediler" dedi.

Daha öncede kortlarda olay çıkarmıştı

Oyunundan çok sinirlerine hakim olamaması, rakipleri ve hakemlere karşı saygısız hareketleriyle gündeme gelen Nick Kyrgios, pek çok kez ceza aldı.
2019 yılı Cincinnati Masters Turnuvası'nda hakem Fergus Murphy ile kararları nedeniyle tartışmış ve maç sonunda hakem sandalyesine doğru tüküren Kyrgios'a, 16 hafta men ve 25 bin dolar para cezası verilmişti.

"İnsanlardan çekiniyordum"

Nick Kyrgios "Dışarı çıkıp insanlarla konuşmaktan korkuyordum çünkü maçları kazanmadığım için onları hayal kırıklığına uğratacağımı düşündüm."

Nick Kyrgios koronavirüs salgını nedeniyle 2020 Fransa Açık'ta veya ABD Açık'ta oynamadı.

Nick Kyrgios'un grand slam şampiyonlukları

2013 Avustralya açık tekler
2013 Wimbledon çiftler

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler