Beşiktaş taraftarından Sergen Yalçın'a çağrı!

24.11.2021 - 22:55 | Son Güncellenme: 24.11.2021 - 23:43

Ajax'a Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında 2-1 yenilen Beşiktaş'ta taraftarlar maç sonu “Söz ver bize Sergen, söz ver bize” sloganında bulundu.

Beşiktaş taraftarından Sergen Yalçın'a çağrı!

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde  5 karşılaşmasında puanla tanışamazken maça Sergen Yalçın damga vurdu.

 

Ajax maçından önce Sergen Yalçın'a sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar 2-1'lik yenilgi sonrası da fikir değiştirmedi.

"Söz ver bize Sergen, söz ver bize"

Beşiktaş Teknik Direktörü, soyunma odasına giderken tribünlerden gelen "Sergen takımı buraya getir" tezahüratı üzerine sahaya döndü. Siyah beyazlı taraftarlar Sergen Yalçın'ın gelmesiyle  "Sergen takımı ayağa kaldır" ve  "Söz ver bize Sergen, söz ver bize" diye bağırdı.

Alex Teixeira ıslıklandı

Beşiktaş'ın 2-1 yenilgisiyle biten karşılaşmada tepki gören oyuncu ise  Alex Teixeira oldu. Brezilyalı oyuncu yerini Can Bozdoğan'a bırakırken ıslıklandı.

Sergen Yalçın: "Keşke benim söz vermemle olsa"

Karşılaşma sonrası Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ise taraftarların seslenmesine karşılık verdi. Yalçın "Keşke benim söz vermemle olsa her şey. Ben zaten söz veririm de benim söz vermemle olmuyor.” ifadelerini kullandı.

"Teixeira, katkı verecektir"

Alex Teixeira'nın performansıyla ilgili ise Yalçın "Yeterli değil, memnun değiliz. Çin'den gelmesi ve hazır olmaması önemli bir etken. İkinci yarı toparlayıp, katkı verecektir." değerlendirmesinde bulundu.

.

Montero sakatlandı

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Beşiktaş'ta şanssızlık yaşayan isimse bu kez Montero oldu. Girdiği ikili mücadele sonunda yerde kalan stoper, sahayı sedyeyle terk etti. Montero'nun durumu tetkiklerden sonra belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler