Avrupa'nın en büyüğü Fenerbahçe'de!

18.09.2024 - 18:31 | Son Güncellenme: 18.09.2024 - 19:11

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun imza attırdığı Sırp pivot Boban Marjanovic, gelir gelmez ligde zirveye yerleşti. İşte detaylar...

Avrupa'nın en büyüğü Fenerbahçe'de!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, 36 yaşındaki Sırp pivot Boban Marjanovic ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Baban Marjanovic Fenerbahçe'den ne kadar kazanacak?

Yapılan anlaşma doğrultusunda son olarak NBA'de Houston Rockets forması giyen yıldız oyuncu Fenerbahçe'den aylık 45 bin Euro kazanacak.

Fenerbahçe sezon ortasına kadar yolları ayırabilecek

Sarı-Lacivertliler ve Marjanovic arasında yapılan anlaşmada tarafların Ocak ayına kadar ücretsiz bir şekilde tek taraflı fesih yapma hakkı bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko'dan bomba transfer! Anlaşma sağlandı
Habere Git

Avrupa'nın en büyüğü Fenerbahçe'de

EuroLeague'de bu sezon 2.20'nin üzerinde 5 oyuncu yer alacak. Bunlar arasında 2.24'lük Boban Marjanovic en uzun isim olurken; 2.23'lük Christ Koumandje (ALBA Berlin), 2.21'lik Youssoupha Fall (Barcelona), 2.20'lik Walter Tavares (Real Madrid) ve 2.20'lik Georgios Papagiannis (AS Monaco) onu takip etti.

Fenerbahçe'nin yeni yıldızının takipçi sayısı dudak uçuklattı

EuroLeague organizasyonunun sosyal medya platformu Instagram üzerinde 1.1 milyon takipçisi bulunurken, Fenerbahçe'nin yeni transferi Marjanovic'in ise 1 milyon üzeri takipçisi ile neredeyse lig ile eşit durumda.

NBA'de 331 maça çıktı

2015'ten bu yana NBA'de; San Antonio Spurs, Detroit Piston, Los Angeles Clippers, Philadelphia 76Ers, Dallas Mavericks ve Houston Rockets formaları ile 331 maça çıkan deneyimli uzun 5.5 sayı, 3.6 ribaunt ortalamaları tutturdu.

İlgini Çekebilir
EuroLeague'e lüks vergisi sistemi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler