Avrupa'nın Dev Kulüpleri, Nicolo Zaniolo Transferi İçin Sıraya Girdi

18.06.2023 - 09:20 | Son Güncellenme: 18.06.2023 - 09:30

Galatasaray'ın kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında. Birçok takım transfer görüşmeleri için sıraya girdi.

Avrupa'nın Dev Kulüpleri, Nicolo Zaniolo Transferi İçin Sıraya Girdi

Cumhuriyetin 100. yılında Spor Toto Süper Lig şampiyonu olmayı başaran Galatasaray, transfer sezonlarının da şampiyonu oldu. Sezon başında Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Sergio Oliveira, Lucas Torreira gibi isimleri kadrosuna katan Cimbom, ara transfer döneminde ise Nicolo Zaniolo'yu alarak dikkat çekti.

Roma'daki ilişkilerinin bozulmasının ardından takımdan ayrılmaya karar veren Zaniolo, Galatasaray'ı tercih etti. Sarı-Kırmızılı kulüp, Zaniolo transferi için Roma'ya 5 yıla yayılmış şekilde 15 milyon Euro ödemeyi taahüt ederken, İtalyan yıldıza sezon sonunda gelecek transfer tekliflerinin değerlendirmeye alınacağı kaydedildi.

Avrupalı devler sıraya girdi

Transfer sezonunun açılmasıyla Nicolo Zaniolo, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Yıldız futbolcu için birçok kulüp adeta sıraya girdi.

İlgini Çekebilir
İtalyan devin gözü Boey'de! İşte Cimbom'un istediği rakam
Habere Git

West Ham ve Arsenal ilgilenen kulüpler arasında

Atletico Madrid, Milan, Juventus, Tottenham ve Aston Villa gibi takımlarının ilgisi olduğu bilinirken, İtalyan basınından yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Zaniolo ile ilgilenen takımlar arasına Premier Lig'den West Ham ve Arsenal de girdi.

Galatasaray'a geldikten sonra İtalya Milli Takımı'na da seçilen Nicolo Zaniolo, Uluslar Ligi'nde İspanya'ya karşı oynadığı maçta dikkat çekti. West Ham ve Arsenal, Galatasaray'ın yıldızı hakkında bilgi aldı.

35 milyon Euro'luk çıkış maddesi var

Galatasaray, Zaniolo transferinde Roma'ya 5 sezona yayılmış şekilde toplam 15 milyon Euro bonservis bedeli ve genç oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik pay verecek. Sarı-Kırmızılılar'ın Zaniolo ile imzaladığı sözleşmede ise 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Jesus deniyordu, Ancelotti geliyor!
Habere Git

Zaniolo'nun Galatasaray performansı

Zaniolo, devre arasında geldiği Galatasaray'da 11 resmi müsabakaya çıktı. Bu maçlarda 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran İtalyan forvet arkası, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler