Kızılyıldız - Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

27.10.2022 - 09:07 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 21:07

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda Kızılyıldız'ın konuğu oluyor. Maç hangi kanalda, maç linki ve ilk 11'ler dahil detaylar haberde.

Kızılyıldız - Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi H grubunda temsilcimiz Trabzonspor, sonuncu sırada yer alan Kızılyıldız'ın deplasmanda konuğu oluyor. 2. sırada bulunan temsilcimizin gruptan çıkmak için mutlak 3 puana ihtiyacı bulunuyor. Bordo-Mavililerin zorlu Kızılyıldız karşılaşması ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte Kızılyıldız - Trabzonspor maçının muhtemel ilk 11'leri ve detayları...

Kızılyıldız- Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Rajko Mitic Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak olan Kızılyıldız - Trabzonspor maçını Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yönetecek. Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak. Karşılaşma Exxen'den yayımlanacak.

Trabzonspor'da kimler eksik?

Trabzonspor’da kırmızı kart cezalısı Maxi Gomez bugünkü maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Edin Visca, Dorukhan ve Serkan Asan Sırbistan'a götürülmezken, soğuk algınlığı geçiren Naci Ünüvar da deplasman kafilesinde yer almadı. Sakatlıktan çıkan Djaniny Semedo ve Abdülkadir Ömürise Kızılyıldız karşısında kadroda olacaklar.

Avrupa'da 146. maç

Trabzonspor, Kızılyıldız müsabakasıyla Avrupa kupalarındaki 146. karşılaşmasına çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 145 maçta 52 galibiyet, 37 beraberlik ve 56 yenilgi aldı. Bu mücadelelerde rakip fileleri 187 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 201 gol gördü.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor taraftarına müjde! Visca'dan mesaj var...
Habere Git

Trabzonspor, dış sahada kazanamadı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Avrupa'da dış saha özlemini sonlandırmak istiyor. Avcı, döneminde bordo-mavililer deplasmanlarda 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı, galibiyet elde edemedi.

Maçın hakemi kim?

Kızılyıldız - Trabzonspor maçını Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek. Pinheiro'nun yardımcılıklarını ise Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak.

11'ler belli oldu

  • Kızılyıldız: Borjan, Erakovic, Dragovic, Milunkovic, Rodic, Kanga, Srnic, Bukari, Katai, Mitrovic, Pesic

  • Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren Elmalı, Gbamin, Hamsik, Bardhi, Bakasetas, Trezeguet, Umut Bozok.
Senin için hazırladığımız haberler