Stefan Kuntz ile Yollar Ayrılıyor! A Milli Takım'a Türk Hoca...

21.06.2023 - 23:52 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 00:14

Avrupa basını, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un görevden alınacağını şaşkınlıkla yazdı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, Türk hoca getirecek.

Stefan Kuntz ile Yollar Ayrılıyor! A Milli Takım'a Türk Hoca...

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım'da teknik direktör değişikliği gündemde. Avrupa basını, Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz'un görevden alınacağını şaşkınlık içinde yazdı.

Kuntz istenmeyen adam ilan edildi

SKY Sports'un haberinde Stefan Kuntz'un A Milli Takım'dan gönderilmek üzere olduğu belirtildi. Kuntz'un federasyonda ve takım çevresinde istenmeyen adam ilan edildiği kaydedilirken, Akşam'ın yayınladığı haber aktarılarak, Letonya maçının devre arasında takım ile Kuntz arasında tartışma çıktığı ifade edildi.

Büyükekşi Türk hoca istiyor! Avcı gelecek

Akşam'ın haberine göre Stefan Kuntz ile yolları ayırma kararı alan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım'ın başında Türk bir hoca görmek istiyor. Kuntz'un yerine eski A Millli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı getirilecek.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz ile yollar ayrılıyor! İşte yeni hoca
Habere Git

Özil takım menajeri olacak

Abdullah Avcı'nın yanı sıra A Milli Takım bünyesine dahil edilecek bir başka isim daha belli oldu. Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in eski futbolcusu Mesut Özil, takım menajeri olarak görevlendirilecek.

Çalhanoğlu: "Hocayı istemiyoruz"

Ayrıca haberde Letonya maçının devre arasında Kuntz ile oyuncular arasında tartışma çıktığı öne sürülürken, A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun Samsun'da Başkan Mehmet Büyükekşi'ye gidip, "Hocayı istemiyoruz" dediği iddia edildi.

Başkan "Kaderini kendisi çizecek" dedi, Kuntz kazandı

Letonya ve Galler maçları öncesi yaptığı bir açıklamada bu mücadelelerin Stefan Kuntz'un geleceğini belirleyeceğini söyleyen Mehmet Büyükekşi, "Önünde iki maç var. Kaderini kendisi çizecek" demişti. Kuntz, Letonya'yı 3-2, Galler'i ise 2-0 mağlup etti. Fakat özellikle Letonya deplasmanında oynanan oyun ve son dakikada gelen zafer eleştirileri de beraberinde getirdi.

İlgini Çekebilir
Mesut Özil TFF yönetimine girecek mi?
Habere Git

Avrupa medyası Kuntz için şaşkın

Eylül 2021'de Türk Milli Takımı'nın başına geçen Stefan Kuntz, 18 maça çıktı. 12 kez sahadan zaferle ayrılmayı başaran Alman hoca, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak, 2.11 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler